Prokkel netwerkbijeenkomsten 2019 – Friesland en Zuid-Holland

Met Friesland en Zuid-Holland erbij zijn nu zeven locaties en tijdstippen van Prokkel netwerkbijeenkomsten bekend.

Op donderdagmiddag 17 januari is in Joure de netwerkbijeenkomst voor de provincie Friesland. Deze vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Fryske Marren. Op dinsdagmiddag 22 januari is de bijeenkomst voor de provincie Zuid-Holland. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van Rotterdam, aan de Coolsingel. Hierbij zal wethouder Sven de Langen aanwezig zijn om een welkomstwoord te houden.

De Prokkel netwerkbijeenkomst is een opmaat naar de Prokkelweek. De bijeenkomst bestaat uit een interactieve brainstormsessie waar alle ruimte is om met elkaar te netwerken en ideeën en (Prokkel)ervaringen uit te wisselen. Al regelmatig heeft dit tot samenwerkingen geleid richting de Prokkelweek.

Voor wie is zo’n bijeenkomst geschikt? Eigenlijk voor allerlei mensen:  medewerkers van zorginstellingen, ondernemers, medewerkers van wijkteams, gemeenteambtenaren, medewerkers uit het onderwijs, particulieren, overige belangstellenden… het kan allemaal.

Maar ook de inbreng van de ervaringsdeskundigheid van mensen met een verstandelijke beperking is van toegevoegde waarde! Het is dus zeker een goed idee om hen mee te nemen.

Kom je ook?
Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Overzicht van de bijeenkomsten die tot nu toe bekend zijn:

Aanmelden: klik hier
Uitnodigen: nodig vooral ook anderen uit. Bijvoorbeeld via Facebook.

De komende periode volgen nog de bijeenkomsten van Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel en Utrecht.