Prokkels in de spotlight

75 prokkelsAlweer 75 Prokkels aangemeld. Op Prokkel activiteiten overzicht kun je de aangemelde activiteiten bekijken. Een paar inspirerende voorbeelden op een rijtje:

– Onderling Sterk Nijmegen organiseert een Mensenrechten Prokkel over ‘Heb ik recht op een positief beeld?’. Een gevarieerd programma waarin ervaringsdeskundigen hun verhaal vertellen. Een wethouder wordt geïnterviewd en er wordt naar de juridische kant gekeken.

Viva_0001– Twee meiden mogen een dagje meelopen op de redactie van VIVA, hét weekblad voor jonge vrouwen. Ze worden gevolgd door een cameraploeg(je) en mogen hun ongezouten mening geven op een nieuwe editie van VIVA en meehelpen met het bedenken van ideeën voor in het blad. De video wordt vertoond op de website en social mediavan VIVA.

– Cliënten van Atelier Meer² geven een textiel workshop. Zij leren de bezoekers een klein product van textiel te maken. Zo maken de bezoekers kennis met het atelier, de mogelijkheden van de medewerkers en de producten.

Prokkelfeest in Groningen voor alle wijkbewoners uit de buurt (zowel met als zonder beperking). Tijdens de avond zullen verschillende workshops te volgen zijn. Een cliënt van NOVO geeft een loom bandjes workshop en een andere wijkbewoner een workshop sieraden maken. Daarnaast is er muziek, dans en natuurlijk een lekker diner.

 

Organiseer jij ook een Prokkel? Meld hem dan NU aan! Aanmelden kan hier.