Prokkels in de spotlight

De eerste Prokkels van 2016 zijn aangemeld. De teller staat nu op 20 Prokkels. Op Prokkel activiteiten overzicht kun je de aangemelde activiteiten bekijken. Een paar inspirerende voorbeelden op een rijtje:

 

– Voor het vierde jaar op rij organiseert Aveleijn samen met Golfbaan de Lage Mors de Golfprokkel in Delden. De cliënten van Aveleijn helpen mee met het onderhoud van de baan en krijgen een golfclinic.  Vorig jaar bleek dat een aantal cliënten een verborgen golftalent had. Wie weet slaan ze dit jaar wel een ‘hole-in-one’.

20150604_114359 20150604_142121

 

– Leerlingen van VSO Herenwaard gaan samen met Porsche liefhebbers een Porsche Prokkeltocht maken door Rotterdam en omgeving. Bekijk de video van vorig jaar voor een indruk:

– Ook dit jaar kun je weer stagelopen bij de Eerste en Tweede Kamer. Daarnaast bieden verschillende ministeries Beleidsprokkels aan. Het doel hiervan is in gesprek te gaan met ambtenaren en politici over het maken van beleid. Klik hier voor meer info en aanmelden.

– De Prokkelambassadeurs van Talant gaan samen met vertegenwoordigers uit de stuurgroep Stichting Kulturele Haadstêd 2018 (Culturele Hoofdstad 2018) en een communicatiedeskundige een Prokkelkrant samenstellen die voldoet aan het criterium “begrijpelijke communicatie”. De krant zal mensen inspireren een culturele Prokkel te gaan organiseren in het kader van de culturele hoofdstad 2018 van Leeuwarden.

Organiseer jij ook een Prokkel? Meld hem dan alvast aan! Aanmelden kan hier.