Prokkelweek: terugblik in woord en beeld

De Prokkelweek zit erop. Tijd om terug te blikken op de mooie week die achter ons ligt! (en stiekem kijken wij ook al een beetje vooruit naar volgend jaar: dan is de Prokkelweek van maandag 4 t/m zaterdag 9 juni).  We zijn heel benieuwd hoe alle Prokkels dit jaar zijn gegaan. Heb je een leuk verslag, een krantenknipsel of misschien wel een aantal mooie foto’s? Mail het ons en wij voegen we het graag toe aan je Prokkel. En als je een leuk filmpje hebt, dan delen we die ook graag op Facebook en Twitter!

Op Facebook en Twitter zijn we al vele berichten, foto’s en filmpjes tegengekomen. We hebben zo veel mogelijk gedeeld en/of geliked. Daarnaast hebben we op Facebook een verzameling gemaakt van alle foto’s die we op Facebook zijn tegengekomen. Meer dan 200 foto’s! Die zijn hier te bekijken.

Voor de ProkkelSterrenslag en de Prokkelstages kun je terecht op de speciale Facebookpagina’s:

  • Op de pagina ProkkelSterrenslag staan alle foto’s die onze fotografen tijdens de ProkkelSterrenslag gemaakt hebben (waaronder alle teamfoto’s). Deze foto’s staan in het fotoalbum. Ook delen we graag de foto’s die jullie zelf gemaakt hebben. Kortom, alle foto’s van de ProkkelSterrenslag op één plek.
  • Op de pagina Nationale Prokkelstagedag hebben we berichten, foto’s en filmpjes gedeeld die we op Facebook zijn tegengekomen van de Prokkelstages.

En we zijn nog lang niet klaar met terugblikken, want in het najaar komt het Prokkel jaarbericht uit. Hierin wordt uitgebreid teruggeblikt op het voorbije Prokkeljaar, in woord en beeld. Ook dit jaar willen we het jaarbericht weer voorzien van vele foto’s. Heb jij mooie foto’s en zou je het leuk vinden als die in het jaarbericht komen? Dan mag je deze mailen naar info@prokkel.nl. Het is hierbij belangrijk dat de foto’s van een goede kwaliteit zijn (qua resolutie/MB’s) en dat personen op de foto (of hun begeleiders) toestemming hebben gegeven voor publicatie.

Ook is er in het jaarbericht ruimte voor mooie verhalen. Hoe is je Prokkel verlopen? Zijn er vervolgafspraken gemaakt om elkaar vaker te ontmoeten? Of misschien hebben jullie Prokkelstages gedaan en zijn deze zo goed bevallen dat er permanente werkplekken worden geregeld? We zijn dus heel nieuwsgierig naar jullie verhalen! Ook hiervoor kun je ons mailen.