Sodexo biedt tientallen Prokkelstages aan!

Vind jij het leuk om in de catering te werken? Dat komt goed uit, want cateringbedrijf Sodexo (die de catering verzorgt bij heel veel bedrijven) biedt op tientallen plekken in het land Prokkelstages aan. Misschien ook wel bij jou in de buurt!

Hieronder een overzicht van Prokkelstages van Sodexo. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar de bijbehorende contactpersoon. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om de lunch te verzorgen voor vuilnismannen? Dan kun je in Amsterdam op drie plaatsen terecht!

Of misschien vind je het wel leuk om dat bij een rechtbank te doen. Dan ben je in Almelo, Leeuwarden of Zwolle op de juiste plaats. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Zo kun je op het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel ook aan de slag op de afdeling Site Support Desk: daar mag je o.a. telefoontjes aannemen en e-mails verwerken.

Of wat dacht je van een Prokkelstage op Schiphol? KLM biedt verschillende soorten stageplaatsen aan, met misschien wel een rondleiding langs de vliegtuigen!

En in Eindhoven, bij de DAF, kun je een workshop bakken volgen. Woon jij in Eindhoven, dan is dit misschien wel wat voor jou en je medebewoners.

Sodexo biedt Prokkelstages bij de volgende bedrijven (en wellicht komen er nog meer):

Noord-Holland:

Utrecht:

  • Nieuwegein: Ordina (dienstverlener in consulting en ICT)
  • Zeist: Achmea (verzekeraar)
  • Zeist: PGGM (pensioenuitvoeringsorganisatie)

Zuid-Holland:

Friesland:

Groningen:

Overijssel:

Noord-Brabant:

  • Boxmeer: Marel (leverancier van systemen en machines voor voedselverwerkende industrie)
  • Eindhoven: DAF D12 (autofabriek) > workshop bakken
  • Raamsdonksveer: Louwman & Parqui (importeur voor Lexus en Toyota auto’s)

Zeeland:

  • Terneuzen: De Hoop (leverancier en producent in bouwsector)

Limburg: