Update aangeboden en gezochte stages

Inmiddels komen er steeds meer oproepen van mensen die in de Prokkelweek graag op Prokkelstage willen, of van bedrijven die stageplaatsen aanbieden. Laten we hopen dat alle stages vervuld worden en iedereen een plekje weet te vinden. Hierbij een overzicht van gezochte en aangeboden stageplaatsen:

Ik wil op Prokkelstage:

Chantal uit Soest wil graag een dag meelopen met een concertfotograaf. Het lijkt haar heel gaaf om te zien hoe een fotograaf foto’s maakt bij een concert en hoe het gaat met het bewerken en ontwikkelen van de foto’s.
Chantal uit Middelburg wil graag iets met politiek doen. Bijvoorbeeld in de Zeeuwse provinciale staten.
Dé uit Lelystad wil graag stage lopen in een bejaardenhuis/verzorgingshuis voor allerlei klusjes. In de omgeving van Lelystad.
Dé uit Lelystad wil graag meelopen met de wethouder van Lelystad tijdens de Prokkelweek en daarbij een radio en/of tv reportage maken.
Ronald uit Amersfoort wil graag stage lopen bij een bouwbedrijf. Hij zou graag naar een grote bouwput willen.
Ralph uit Veldhoven wil graag stage lopen in een bedrijf dat zich vooral creatief bezighoudt, of op een boerderij.
David uit Leusden wil graag interne post rondbrengen bij een bedrijf of op een school.
Peter uit Bunschoten-Spakenburg zou het liefst in de binnenstad van Amsterdam ergens stage willen lopen in de horeca, bijvoorbeeld in een spoelkeuken of in de bediening.

Heb jij een stageplek voor een van deze stagiairs? Of heb je een idee? Stuur dan een mailtje naar info@prokkel.nl.

 

Hieronder ook een overzicht van aangeboden stageplaatsen. Elke stage heeft een contactpersoon, waar contact mee kan worden opgenomen.

 

Ik bied een Prokkelstage aan:

 

2 stageplaatsen bij Resto VanHarte in Zwolle (woensdag 14 juni). Er worden stagiairs gezocht die graag meehelpen in het restaurant. O.a. in de bediening en in de keuken.
25-30 stageplaatsen bij Eerste en Tweede Kamer in Den Haag (donderdag 15 juni). Er worden stagiairs gezocht bij de ondersteunende diensten (restaurant/bodedienst/beveiliging), maar ook bij Kamerleden.
3 stageplaatsen bij SSC-ICT in Den Haag (donderdag 15 juni). Er worden stagiairs gezocht die graag bij SSC-ICT een dagje willen assisteren op hun hoofdkantoor, een dagje ‘Etageassistent’.
1 stageplaats bij Gemeente Valkenburg aan de Geul (donderdag 15 juni). Er wordt een stagiair gezocht die graag een dag meeloopt met de gemeentebode.
1 stageplaats bij Baston Wonen in Zevenaar (donderdag 15 juni). Er wordt een stagiair gezocht die graag een dag meeloopt met de servicemonteur op de bus.
1 stageplaats bij Sodexo in Amsterdam (donderdag 15 juni). Er wordt een stagiair gezocht die bij stadsdeel Noord wil meehelpen met de catering.
1 stageplaats bij Bibliotheek Haarlemmermeer (donderdag 15 juni). Er wordt een stagiair gezocht voor verschillende werkzaamheden in de bibliotheek.
2 stageplaatsen bij Aekingahoeve in Appelscha (vrijdag 16 juni). Er worden stagiairs gezocht die graag helpen bij het aanbieden van een hapje en een drankje.
 
Zijn je stageplaatsen vervuld? Top! Laat het ons weten, dan passen wij het aan op de site.

Ook op zoek naar een stageplaats? Of wil je een stage aanbieden? Meld hem dan aan via https://www.prokkel.nl/aanmelden/. Wij zetten je oproep op de site en kunnen je verder helpen.