Word nu donateur

Het is een lastige tijd, voor iedereen. Door corona kunnen mensen niet makkelijk bij elkaar komen. Stichting Prokkel is  ook buiten de Prokkelweek actief. En organiseert maandelijks digitale bijeenkomsten. Daar ontmoeten mensen met én zonder verstandelijke beperking elkaar. Tijdens die bijeenkomsten worden heel veel mooie ervaringen met elkaar gedeeld. Dat helpt mensen om zich minder alleen te voelen.
Voor het organiseren van die online bijeenkomsten én voor het delen van al die goede ervaringen is geld nodig. Daarom vragen we ook jou om donateur te worden voor € 25,- per jaar. Of een eenmalige bijdrage te doneren.

Doneer eenmalig of word donateur voor 25 euro per jaar.

 


Jouw bijdrage is van harte welkom. Daarom vragen wij je om te donateur te worden.
Of een eenmalige bijdrage te doneren.

Doneren

  • Doneer een bedrag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak Prokkelen mogelijk 

Mensen met een verstandelijke beperking willen graag meedoen en gezien worden. Door corona is dat voor velen van hen lastig. Stichting Prokkel organiseert daarom elke maand digitale ontmoetingen. Steeds meer mensen doen daaraan mee. Mensen met en zonder verstandelijke beperking ontmoeten elkaar en delen ervaringen. Voor het organiseren van die ontmoetingen én voor het digitaal vaardiger maken van mensen is geld nodig. Jij kunt ook een steentje bijdragen. Wanneer je doneert aan stichting Prokkel weet je dat jouw geld daarvoor gebruikt wordt. 

Algemeen Nut Beogende Instelling

Stichting Prokkel is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

Jouw donatie helpt eenzaamheid te verkleinen.

Om stichting Prokkel draaiende te houden zijn we afhankelijk van vrijwilligers, huisvesting, verzekeringen, etc.
Met jouw donatie leren honderden mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar beter kennen. En zorgen samen voor een samenleving waaraan iedereen mee kan doen.

 


"Ik ben al sinds 2015 donateur van stichting Prokkel, omdat ik zie wat prikkelende ontmoetingen met mensen doet. Ook met mij. Ik kijk nu heel anders naar mensen met een verstandelijke beperking. En zie dat ze de maatschappij verrijken 

Iedereen moet mee kunnen doen."

Onze donateurs zijn trots op hun bijdrage, jij ook?


 

Wat doen wij met jouw donatie?

De coronacrisis vraagt veel van mensen met een verstandelijke beperking, van vrijwilligers en van begeleiders. Door de huidige omstandigheden moeten we alle tandjes bijzetten om te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking gezien worden en mee kunnen blijven doen. Dat doen we met heel veel betrokkenheid en plezier, maar jouw steun kan ons daarbij helpen. Daarom vragen wij jou om te doneren, alle beetjes helpen.