ProkkelParelParade 17 september

Op vrijdag 17 september van 15.00 tot 16.30 uur presenteren Ellis Jongerius (ervaringsdeskundige en directeur LFB) en Marian Geling (Prokkel projectleider) de ProkkelParelParade. 

Tijdens deze online talkshow komen verschillende Prokkelonderwerpen aan bod.
Per onderwerp maken Ellis en Marian (via Zoom) steeds verbinding met diverse gasten. En vragen naar hun Prokkelervaringen. 

Zo vertellen Nathan en Noortje over hun bezoek aan het stadsmuseum in Helmond. Waarom is dit museum leuk voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking? Ook Anja en Myriam komen aan het woord. Zij bezochten het Drents Museum in Assen en delen graag hun tips en tops met Albert Kool, medewerker bij het Drents Museum.

Wethouder Roy Bouten (Horst aan de Maas) en Loes Verbeek (VSO Impuls) vertellen over de Nationale Prokkelstagedag van 10 juni. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen, nu er zoveel bedrijven nog dicht zaten door corona.

Rebekka en Bianca uit Joure lopen graag een Prokkel-ommetje. Zij niet alleen, meer dan 200 mensen hebben inmiddels het Prokkel-Ommetje op hun telefoon staan. Wat maakt het Ommetje leuk? En ja…..in deze uitzending worden er ook onder deze 200 deelnemers weer prijzen verloot.

Steeds meer teams lopen ProkkelOpPad. Henrieke en Arjan Breukelman (gemeente Hardenberg) vertellen wat zij hebben gedaan. Wat vonden ze van de opdrachten? En wat weten ze nu van elkaar?

En wil je meer weten over vrijwilliger zijn op een stembureau? Prokkelduo Gerrie en Bart laten graag zien wat zij hebben gedaan en waarom zij zich weer aanmelden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Ervaringsdeskundige Maria geeft al jaren gastlessen. Samen met Frank vertelt ze over haar wens een sterkplaats op te zetten met Hanzehogeschool en Alfa-college.

De interviews worden afgewisseld met filmpjes en met een online quiz onder begeleiding van medewerkers van Het Punt (Baalderborg Groep) uit Rijssen. Aan het eind van het programma maakt de ProkkelPrijzenPrinses van de Baalderborg Groep de winnaars bekend.  

Vind je het leuk om mee te kijken? Dat kan, want het wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van Stichting Prokkel:

>> Livestream 17 september <<

Bovendien: als je live meekijkt kun je meedoen aan de quiz (met leuke prijzen).

Kun je niet live meekijken? Na afloop is de hele uitzending terug te kijken via YouTube. En van elk gesprek komt een los filmpje, ook op YouTube (en social media).

Zie ook onze eerdere uitzendingen:

4 juni 2021
5 maart 2021
4 december 2020
4 september 2020

Informatie

Locatie

VanSelfie
Nijverheidsweg 16B
3534 AM Utrecht

Datum

17 sep 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: