Aveleijn zestiende Full Partner voor 2016

De Twentse zorgorganisatie Aveleijn heeft zich als Full Partner bij Prokkel aangesloten.

Aveleijn begeleidt en ondersteunt kinderen, volwassenen en het gezin op alle leefdomeinen: wonen, werken, onderwijs en relaties. Wij zijn er voor cliënten van alle leeftijden, die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan (intensieve) ondersteuning. Dat kan professionele begeleiding thuis zijn, maar dat kan ook binnen onze eigen voorzieningen voor wonen en werken. De verschillende voorzieningen, afdelingen en diensten versterken elkaar. Door echte samenwerking, met alle betrokkenen binnen en buiten Aveleijn, maken we meedoen in de maatschappij toegankelijk.

Met Aveleijn komt het aantal partners op zestien: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona en Aveleijn. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.