Baalderborg Groep Full Partner van Prokkel

De Baalderborg Groep heeft zich als negentiende Full Partner bij Prokkel aangesloten voor 2016.

BaalderborgGroep logoDe Baalderborg Groep is een zorgorganisatie die actief is in delen van Overijssel en zuid-Drenthe. Zij bieden ondersteuning en zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en aan ouderen die hulp nodig hebben om hun eigen leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen ze vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven. Kenmerkend voor de zorg van de Baalderborg Groep zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar.

Met de Baalderborg Groep komt het aantal partners op negentien: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona, Aveleijn, Reinaerde, Estinea en de Baalderborg Groep. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.