Amsta Karaad Full Partner van Stichting Prokkel

Amsta Karaad heeft zich als Full Partner aan Stichting Prokkel verbonden en zet de Prokkelweek in als laagdrempelig instrument voor het realiseren van een (meer) inclusieve samenleving.

Amsta Karaad biedt zorg en ondersteuning aan iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet in staat is zijn of haar leven op eigen kracht vorm te geven. Aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Ook de mensen met complexe ondersteuningsvragen, die moeilijk ergens een plek vinden, zijn welkom bij Amsta. Dat is de missie.

De volgende 27 organisaties zijn Full Partner van Stichting Prokkel:
Abrona, Amerpoort, Amsta Karaad, ASVZ, Aveleijn, Baalderborg Groep, Careander, Cordaan, De Zijlen, Dichterbij, Elver, Estinea, de Hartekamp Groep, ’s Heeren Loo, Humanitas DMH, ORO, Philadelphia, Prisma, Reinaerde, Severinus, Sherpa, SWZ, Talant, Trajectum, Triade, Vanboeijen en Zuidwester.
Zie ook https://www.prokkel.nl/full-partners/

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Geïnteresseerd om Full Partner te worden? Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marian Geling (marian@prokkel.nl, 06-27057594).