Column Marian Geling: dat we elkaar weer veel energie en inspiratie mogen geven in 2018

Bijna eind van het jaar. Tijd voor de laatste nieuwsbrief van 2017, het Jubileumjaar. Een nieuwsbrief met daarin informatie over de provinciale netwerkbijeenkomsten, over de Meer dan Handen vrijwilligersprijs waar wij voor meedoen, over Richard die dankzij de Prokkelweek een nieuwe uitdaging heeft gevonden, over vijf nieuwe teams voor de ProkkelSterrenslag, over vier nieuwe partners en met twee terugblikken op het Prokkel Jubileum. En op verzoek van mijn collega Robin ook een column van mij.

Hij kan het niet nalaten om mij daar met enige regelmaat op te wijzen. Vorige week heeft hij het in een onbewaakt moment in mijn agenda gezet. Zo ongeveer elke dag krijg ik een hele aardige herinnering in mijn mailbox. Meestal met onderwerp waarover hij een nieuwsitem heeft gemaakt. Tijdens de gezamenlijk kerstlunch met medewerkers van de LFB Arnhem van een uurtje geleden, kreeg ik een gele kaart omdat de nieuwsbrief nog niet klaar is. En nu, nu laat hij mij met een dikke grijns weten dat de rest van de nieuwsbrief af is, dus….ja waar blijft jouw column nou. Net zoals veel anderen ben ik ook deze laatste werkdag nog druk met bellen en mailen. Net zoals veel anderen wil ook ik graag van alles klaar hebben voor het eind van het jaar. Net zoals veel anderen, misschien ook goed om even gas terug te nemen en los te laten.

Eigenlijk heb ik maar één boodschap en dat is: beste lezers, allemaal heel veel dank voor alle energie die ik afgelopen jaar van jullie heb mogen ontvangen. Hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar. Dat we elkaar weer veel energie en inspiratie mogen geven.