Corona-creativiteit in de Prokkelweek (3)

Zo vlak voor de Prokkelweek laten we graag nog een paar mooie voorbeelden zien van creatieve Prokkelactiviteiten. Corona-creativiteit in de Prokkelweek!

De Hartekamp Groep organiseert leuke online activiteiten van 8 tot en met 11 juni. Ze gaan deze live streamen op hun Facebookpagina! Op maandag organiseren de bewegingsagogen een work-out. Cliënten en familie/vrienden kunnen hier thuis aan meedoen. Op dinsdag en donderdag gaan DJ sets (cliënt + begeleider) verzoeknummers draaien! En op woensdag is er een bingo. Zo zijn er dus vier dagen achter elkaar leuke dingen te doen.

En donderdag 11 juni is het Nationale ProkkelKaartendag. Meerdere organisaties hebben aangegeven mee te zullen doen. Ook Aveleijn doet mee en zij hebben zelfs speciaal een eigen kaart hiervoor ontworpen! Iedere cliënt van Aveleijn krijgt op 11 juni deze kaart in de bus. Ze kunnen dan met de kaart ie er aan zit zelf ook een kaart naar een ander sturen.
Naast Aveleijn doen in elk geval De Trans en Talant ook mee aan de Nationale ProkkelKaartendag. Ook meedoen? Kijk dan op deze pagina.

Heb jij ook een creatieve oplossing bedacht en ben je actief in de Prokkelweek? Dan kun je je activiteit aanmelden via https://www.prokkel.nl/doe-mee/aanmeldformulier-prokkelactiviteit/


Want Prokkelen verbindt: vanuit één week als voorbeeld voor de rest van het jaar.
#Prokkelenverbindt