Cosis partner van stichting Prokkel

Cosis heeft zich als partner verbonden aan stichting Prokkel. Stichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen leuke dingen te ondernemen. Dit kan tijdens de Prokkelweek – één week in het jaar vol leuke activiteiten – maar ook tijdens een van de vele andere projecten die georganiseerd worden.

Prokkelactiviteiten dragen bij aan een meer inclusieve samenleving. De activiteiten zorgen voor meer zichtbaarheid van en begrip voor mensen met een verstandelijke beperking en zorgen ervoor dat onze cliënten mee kunnen doen in de samenleving.

Ervaringsdeskundigen LVB van Cosis deden de afgelopen twee jaar al mee aan een aantal activiteiten georganiseerd door stichting Prokkel. Bijvoorbeeld de inspirerende ontmoeting met de gemeenteraad van Midden-Groningen, samen met cliënten van De Zijlen.

Inge Koning (Cosis):
Doordat Cosis nu partner is van stichting Prokkel, kunnen we in de volle breedte gebruik maken van door hen georganiseerde activiteiten, een mooie ontwikkeling!

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Inge, i.koning@cosis.nu

Partners stichting Prokkel
De volgende organisaties zijn nu partner van stichting Prokkel:
Amerpoort, Amsta Karaad, ASVZ, Aveleijn, Baalderborg Groep, Cello, Cordaan, Cosis, De Trans, De Zijlen, Dichterbij, Estinea, Frion, de Hartekamp Groep, ’s Heeren Loo, Humanitas DMH, Ons Tweede Thuis, ORO, Philadelphia, Reinaerde, SDW, Severinus, Sherpa, SWZ, Talant, Trajectum, Triade Vitree, Vanboeijen en Zuidwester.
Zie ook https://www.prokkel.nl/partners/full-partners-zorgaanbieders/

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en Prokkelen strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.
Geïnteresseerd om partner te worden? Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marian Geling (marian@prokkel.nl, 06-27057594).