Deelnemers De Golfslag (Frion) en medewerkers Vattenfall ontmoeten elkaar

Dinsdag 22 november kregen deelnemers van dagbesteding De Golfslag (Frion) in Zwolle bezoek van medewerkers van Vattenfall om samen ProkkelOpPad te lopen.

Na een rondleiding door het dagcentrum en een pauze met koffie en zelfgebakken cake gingen ze samen op weg. Eerst naar wijkboerderij De Eemhoeve, ook een dagbestedingslocatie van Frion.

ProkkelOpPad is een opdrachtentocht waarbij twee groepjes samen op pad gaan, opdrachten uitvoeren en met elkaar in gesprek gaan. ‘Wat vind jij het mooiste huis in de buurt, wat doe jij aan als je naar een feestje gaat?’ Op een laagdrempelige, gezellige manier elkaar beter leren kennen.

Het was prachtig weer en er werd veel gelachen samen. Een mooie dag om op terug te kijken. “Ik vond het bijzonder om mee te maken en ik vond het leuk om de foto’s te maken”, vertelt Danny, deelnemer en fotograaf, die bij Frion in de Mediagroep actief is.

Ook vanuit Vattenfall klinken positieve geluiden. Ramon: “Graag wil ik jullie nog even bedanken voor alles. Iedereen vond ProkkelOpPad erg leuk en daarnaast was de rondleiding zeer leerzaam. Verschillende medewerkers zoeken al verbanden om te bekijken of we samen met jullie iets kunnen doen.” 

Ook geïnteresseerd om ProkkelOpPad te doen en zo andere mensen beter te leren kennen? Kijk voor meer informatie op https://www.prokkel.nl/prokkeloppad/

Beschrijving foto’s (gemaakt door Danny):
– Wandeling ProkkelOpPad
– Rondleiding bij dagbesteding De Golfslag
– Groepsfoto met alle deelnemers
– Cadeautje voor deelnemers Vattenfall, gemaakt door deelnemers van de dagbesteding: een mooie kaars met Vattenfall-logo