Eerste team ProkkelSterrenslag bekend

Het eerste team voor de ProkkelSterrenslag is bekend: een team cliënten van De Zijlen uit Sappemeer heeft zich aangemeld én een sponsor gevonden. Ook jij kunt je als team aanmelden. Op de website van Fonds verstandelijk gehandicapten is een actiepagina aangemaakt waarop jij je als team kunt aanmelden. Ook diverse bedrijven hebben al aangegeven dat zij mee willen doen aan de ProkkelSterrenslag. Deze kun je vinden op onze website, klik hier.de zijlen

Zet je eigen Prokkelteam online

Wanneer jij een Prokkelteam bij elkaar hebt, kun je deze online zetten om er bekendheid aan te geven en bedrijven vragen je te sponsoren. Ook als je al een sponsor hebt gevonden, vragen we je je team aan te melden.

  1. Ga naar http://www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl/prokkelsterrenslag
  2. Klik op START EEN ACTIE
  3. Vul het inschrijfformulier in. Let op: Vul bij Voornaam en Achternaam, de naam van je team in. Bijvoorbeeld: ‘Voornaam: Team’ en ‘Achternaam: Prokkel’. Het e-mailadres dat je in dit formulier invult, wordt je gebruikersnaam voor het Fonds Verstandelijk Gehandicapten website en het wachtwoord dat je moet invullen, moet je zelf verzinnen.
  4. Je krijgt een bevestigingsmail en staat nu geregistreerd als actievoerder
  5. Login op de website van Fonds Verstandelijk Gehandicapten en klik op start een actie
  6. Vul het actie-aanmelden formulier in. Let hierbij op dat je bij het veld ‘Projecten’, de ProkkelSterrenslag aanklikt
  7. Plak hierin de YouTube link van het filmpje en/of een foto van je team
  8. De actiepagina kun je delen met bedrijven via social media, zoals Twitter en Facebook
  9. Wij kunnen je ook assisteren bij het vinden van bedrijven
  10. De bedrijven kunnen doneren via de website

Wil je meer informatie over de ProkkelSterrenslag, mail dan naar sterrenslag@prokkel.nl

 

ProkkelSterrenslag: opening Prokkelweek 2015

14754868-0De ProkkelSterrenslag is dé sportieve opening van de Prokkelweek. Teams uit het hele land, bestaande uit deelnemers met en zonder beperking, komen samen om te sporten en elkaar beter te leren kennen. Zo ontdekken zij op laagdrempelige manier elkaars mogelijkheden. Vorig jaar vormde de cliënten van Cordaan een team met Nuon en daaruit is een nauwe samenwerking ontstaan.

Iedereen kan meedoen: Bedrijven, verenigingen, stichtingen, gemeenten, non-profitorganisaties, mensen met een beperking en particulieren zijn van harte welkom! Elk team bestaat uit minimaal acht en maximaal tien deelnemers. Het aantal mensen met en zonder beperking in een team dient gelijk te zijn.