Marian Geling: vlog 22: een maand vol verrassingen

Hierbij vlog 22 van Marian:

“Een maand vol verrassingen. Buiten is het nog hartstikke donker, maar bij Stichting Prokkel zijn we al weer heerlijk aan het werk. Waarom is dit de maand vol verrassingen?

Nou, als eerste kregen we een uitnodiging van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten: ‘Willen jullie met de Prokkelweek ook bij ons op de informatiemarkt staan om juist allerlei gemeenten die bezig zijn met het VN-verdrag voor mensen met een beperking, ook te informeren over de vele mogelijkheden die de Prokkelweek biedt om ook mensen met een verstandelijke beperking integraal deel te laten nemen aan de samenleving? Nou, daar maken we natuurlijk graag gebruik van.

Vervolgens kregen wij een telefoontje van de AEX-beurs of wij op 12 december de beursgong willen luiden, en dat in het kader van de bijeenkomsten die we in januari gaan organiseren: de netwerkbijeenkomsten. Nou, dat willen we natuurlijk ook héél erg graag. Dus samen met een ervaringsdeskundige gaan we op 12 december de beursgong luiden.

En dan… de allergrootste verrassing. We zijn heel druk bezig met het aanpassen en vernieuwen van de website. Die komt er echt anders uit te zien, we horen heel vaak dat mensen zeiden: ‘Ja, maar ik kan dit niet vinden, ik kan dat niet vinden’. Dat is natuurlijk helemaal niet handig, dus we zijn druk bezig met het aanpassen van de website. Internetbureau Max is ons daarbij aan het helpen en gisteren hadden we de eerste bijeenkomst en we hebben er heel veel vertrouwen in. Het zal nog een heleboel werk zijn, maar we hopen in januari de eerste indrukken te kunnen geven van de vernieuwde website. Wil je daar al wat meer van weten, kom in elk geval in januari naar de netwerkbijeenkomsten. Overal in het land zijn we, allemaal bij gemeentes en overal is er een wethouder die de opening doet. Dus… van harte welkom! Doeidoei!”