Meld nu jouw activiteit aan

Organiseer je één of meerdere activiteiten tijdens de Prokkelweek 2015? Meld ze dan aan op de website! Zo laat je iedereen zien wat het aanbod van activiteiten is tijdens deze week en inspireer je anderen mee te Prokkelen. Of misschien ontstaan er zo weer leuke nieuwe samenwerkingen… Ook als alle details nog niet bekend zijn kun je de activiteit aanmelden. De tekst kun je later altijd nog aanpassen.

Elke aangemelde Prokkel ontvangt een promotiepakket.

Aantal Prokkels 16-3-15

Aanmelden is heel gemakkelijk: Meld je activiteit aan via het aanmeldformulier. Vermeld daarin wat je gaat doen en welke doelgroepen daarbij betrokken zijn. Als je een Prokkelstage organiseert kun je ook dit formulier gebruiken. Vermeld dan hoeveel mensen er stage gaan lopen bij welke bedrijven. Je komt dan op de Prokkel activiteiten landkaart te staan (zie afbeelding).

Als je een stageplek zoekt of een stageplek aanbiedt dan kun je deze aanmelden op Prokkelstage aangeboden/gezocht. Ga naar stageplek aanbieden of aanmelden als stagiair. Vul het formulier in en dan komt jouw vraag/aanbod op de stage landkaart te staan.