Meld je Prokkel aan!

De poorten zijn geopend! Iedereen kan zijn Prokkel weer aanmelden. Hoe vroeger, hoe beter!

Wij zijn heel benieuwd naar je plannen. Zijn je plannen nog niet concreet? Maakt niet uit, je kunt ons de tekst van je Prokkel altijd laten aanpassen op een later moment.

Prokkelstage
Daarnaast kunnen bedrijven stageplaatsen aanbieden voor de Nationale Prokkelstagedag (donderdag 15 juni 2017). Wij kunnen je daarbij helpen. Vul het aanmeldformulier voor bedrijven in en geef aan wat voor werkzaamheden er gedaan kunnen worden. Wij zetten je oproep op onze stagekaart en hopelijk kunnen we een match met een stagiair tot stand brengen!

Of wil je juist zelf op Prokkelstage tijdens de Prokkelweek? Ook jou kunnen we helpen. Vul het aanmeldformulier voor stagiairs in en geef aan wat voor stage je graag zou willen doen. Wij zetten je oproep op onze stagekaart en hopelijk komt er snel een bedrijf met je in contact!

verkeersbord-eenrichtingsweg-links-rechts-c04-aluminium-dor

Hieronder de links :

>>> Ik wil een Prokkel aanmelden

>>> Ik bied een Prokkelstage aan

>>> Ik zoek een Prokkelstage

 

De eerste aanmeldingen zijn een feit!

>>> De eerste Prokkel: ProkkelSterrenslag 2017. De ProkkelSterrenslag is dé landelijke start van de Prokkelweek. In 2017 vindt het wederom plaats op Sportcentrum Olympos, op maandag 12 juni. Er kunnen 100 teams meedoen. Meld je team aan via sterrenslag@prokkel.nl.

>>> De eerste aangeboden Prokkelstage: Sodexo zoekt een Prokkelstagiair die het wel leuk vindt om mee te helpen in de catering. Er wordt bijvoorbeeld samen soep, broodjes en gebakken eitjes gemaakt. De stage wordt aangeboden in Amsterdam

>>> De eerste gezochte Prokkelstage: Dé de Haas uit Lelystad zou graag stage willen lopen in een bejaardenhuis / verzorgingshuis, om daar allerlei klusjes te doen. Kun jij Dé aan deze stage helpen?