Netwerkbijeenkomsten NH | ZH | ZE | NB | FL | UT | GE

De voorbereidingen voor de Prokkelweek zijn in volle gang. Dit jaar was er wederom in elke provincie een netwerkbijeenkomst. Mensen vanuit verschillende achtergronden kwamen hierop af: uit het onderwijs, ondernemers, welzijnswerkers, buurtbewoners, medewerkers van zorginstellingen, van gemeenten, ervaringsdeskundigen, etc. etc.

In de tweede week waren er 4 bijeenkomsten: Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Op woensdag 20 januari waren Noord- en Zuid-Holland aan de beurt. Op de bijeenkomst in het stadhuis van Haarlem waren ’s morgens zo’n 40 mensen aanwezig. Wethouder Jack van der Hoek was aanwezig voor de opening. ’s Middags waren we in Leiden, op het ROC Mondriaan. Ongeveer 20 personen waren van de partij en hebben uitgebreid met elkaar kunnen netwerken.

Donderdag 21 januari waren er bijeenkomsten in Zeeland en Noord-Brabant. Beide bijeenkomsten vonden bij een gemeente plaats (Goes en Eindhoven). In Goes waren circa 25 bezoekers, inclusief wethouder André van der Reest. In Eindhoven was wethouder Lenie Scholten erbij, samen met nog ongeveer 30 aanwezigen.

Goes

Bijeenkomst Zeeland

Eindhoven

Bijeenkomst Noord-Brabant

 

 

In de derde week waren er nog 3 netwerkbijeenkomsten. Flevoland, Utrecht en Gelderland. Op woensdag 27 januari waren we ’s ochtends op het Windesheim Flevoland in Almere. Het groepje was klein (15 personen), maar zo heeft iedereen elkaar goed kunnen leren kennen. Het was wel een heel contrast met de bijeenkomst in Utrecht, later op de dag. Dit was juist de drukst bezochte bijeenkomst van allemaal. Er waren meer dan 60 mensen! De bijeenkomst werd gehouden in het Stadskantoor van Utrecht, pal aan het Centraal Station. Dus goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Arnhem3

Bijeenkomst Gelderland

Dat was een dag later (donderdag 28 januari) ook het geval. De laatste bijeenkomst, in Arnhem. Deze werd gehouden bij Coöperatie VGZ, naast het station. Gwen van Roekel (VGZ) deed samen met Marian Geling de opening. Er waren bijna 60 personen aanwezig, die bovendien hebben kunnen genieten van een gratis lunch, aangeboden door VGZ. Een smakelijke afsluiting dus van 3 weken vol met netwerkbijeenkomsten!

Deze zijn zeer succesvol verlopen. Het Creatiespel biedt de aanwezigen veel meerwaarde. Er zijn nieuwe verbindingen gelegd, ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld. De gelegde contacten zullen vast tot veel (nieuwe) Prokkelactiviteiten leiden!