Nieuwe ProkkelOpPad reacties

Er is steeds meer enthousiasme ontstaan over ProkkelOpPad. Ook deze teams hebben meegedaan:

– Communiteers en ORO
– VGN en Reinaerde Woudenberg
– Randstad en Cordaan
– Gemeente Emmen, De Trans, Cosis en de Baalderborg Groep
– Zilveren Kruis en Humanitas DMH Ede
– Gemeente Nijmegen en Zelfregiecentrum
– Zilveren Kruis en ’s Heeren Loo ervaringsdeskundigen Midden-Nederland/Oost-Nederland
– UWV Alkmaar en ’s Heeren Loo Schagen

Hieronder een aantal reacties en foto’s.
Meer foto’s zijn te zien op alle teampagina’s, bij Waar is wat

Ook meedoen aan ProkkelOpPad?
Kijk hier voor meer informatie.

Communiteers
“16 september gingen wij, in het kader van Prokkelweek, samen met ORO op pad tijdens de ProkkelOpPad!?Op deze zonnige dag zijn we samen naar het Cultuurcentrum Deurne gelopen. Hier konden we even uitrusten met een lekker drankje en een stukje appelgebak. Hmm.. ? We hebben de dag muzikaal afgesloten met toetsenist Wesley! ???

Ad (ORO)
“Prokkel op pad, Communiteers samen op pad met bewoners van ORO, mooie ontmoeting, mooie mensen!”

Noortje (VGN)
“Woensdag 9 september was de VGN prokkelen in Woudenberg bij Reinaerde. Het was heel geslaagd! We hebben een (kort) rondje gewandeld en een aantal opdrachten gedaan, maar voornamelijk veel gekletst! We hebben het over sport, muziek en dieren gehad en het was erg gezellig. Vooraf en na afloop hebben we (op afstand) een glaasje fris gedronken. En we zijn direct uitgenodigd voor volgend jaar, dan mogen we wat hen betreft ook blijven eten ?? Top dus!”

Pomme (Randstad)
“Wat een superdag! Met veel plezier kijken wij terug op een geslaagde Prokkeltocht! De deelnemers hebben ons met veel enthousiasme rondgeleid door de buurt en we hebben mooie opdrachten uitgevoerd. Volgend jaar zeker weer!”

Wethouder Kleine (Gemeente Emmen)
“Mooie gesprekken tijdens een ontspannen wandeling, dank voor de leuke middag.”

Baalderborg Groep
“Een mooie ontmoeting in de wijk Emmerhout, die begon met lekkere cake, gebakken door cliënten van de Mozaiek (Cosis). Cliënten van De Trans en Baalderborg Groep maakten kennis met wethouder Kleine, medewerkers van de gemeente Emmen en de buurtsportcoach. Dit leverde mooie gesprekken op én een vervolgafspraak. Na afloop deden een paar cliënten live verslag in de livestream ProkkelParelParade. Het was een geslaagde middag! #prokkeloppad #prokkelenverbindt

Bart (PvdD Nijmegen)
“Vandaag heb ik met de mensen van Zelfregiecentrum Nijmegen een middagje door het centrum van #Nijmegen gewandeld, tijdens #ProkkelOpPad! Een leuke en prikkelende ontmoeting met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Een leuke kennismaking gehad! #inclusiviteit”

Manon (UWV Alkmaar)
“Was een hele mooie gezellige ervaring! Met veel mooie foto momentjes.”