Ons Tweede Thuis nieuwe partner en actief in de Prokkelweek

Ons Tweede Thuis heeft zich dit jaar als Full Partner aan Stichting Prokkel verbonden en zet de Prokkelweek in als laagdrempelig instrument voor het realiseren van een (meer) inclusieve samenleving.

Ons Tweede Thuis zal tijdens de komende Prokkelweek op verschillende plekken actief zijn. Een mooi voorbeeld is de samenwerking tussen loopgroep ‘SamenFit’ (Ons Tweede Thuis) en drie atletiekverenigingen. Zij organiseren drie speciale avonden, gericht op mensen met een beperking. Op maandag bij AV Haarlemmermeer in Hoofddorp, op dinsdag bij AKU Uithoorn en donderdag bij AV Startbaan in Amstelveen.

Over Ons Tweede Thuis
Ons Tweede Thuis is actief op meer dan 70 locaties in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Ouder-Amstel, Uithoorn en in de regio Zuid- en Midden-Kennemerland. Bij Ons Tweede Thuis wordt samengewerkt aan een goed leven voor kinderen en volwassenen met een beperking. Mensen worden gestimuleerd en geholpen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. En ze worden geholpen om de mogelijkheden van hun netwerk maximaal te benutten.

Partners Stichting Prokkel
De volgende 28 organisaties zijn Full Partner van Stichting Prokkel:
Abrona, Amerpoort, Amsta Karaad, ASVZ, Aveleijn, Baalderborg Groep, Careander, Cordaan, De Zijlen, Dichterbij, Elver, Estinea, de Hartekamp Groep, ’s Heeren Loo, Humanitas DMH, Ons Tweede Thuis, ORO, Philadelphia, Prisma, Reinaerde, Severinus, Sherpa, SWZ, Talant, Trajectum, Triade, Vanboeijen en Zuidwester.
Zie ook https://www.prokkel.nl/full-partners/

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Geïnteresseerd om Full Partner te worden? Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marian Geling (marian@prokkel.nl, 06-27057594).