Op naar 2017 – het tiende Prokkeljaar!

We kijken terug op een mooi Prokkeljaar. Er waren in 2016 maar liefst 403 Prokkels, een nieuw record! Natuurlijk hopen wij dat 2017 een nog mooier jaar wordt. Wij hebben er alvast heel veel zin in, want in 2017 vieren we ons jubileumjaar. We bestaan al weer tien jaar! Ooit begonnen als een tweedaagse en inmiddels uitgegroeid tot een hele Prokkelweek.

Graag ontmoeten we jullie in het komende jubileumjaar. Dat kan in de Prokkelweek zelf zijn, bijvoorbeeld tijdens de ProkkelSterrenslag. Maar dat kan ook op een van de Prokkel Afbeeldingsresultaat voor prokkel 2017Netwerkbijeenkomsten zijn. In elke provincie wordt er tussen 11 januari en 1 februari een bijeenkomst gehouden, waarbij er volop genetwerkt kan worden. Als eerste zijn (op 11 januari) Limburg en Noord-Brabant aan de beurt en daarvoor mogen deelnemers zich nog steeds aanmelden! Deze worden gehouden in Maastricht en Helmond.

Bijzonder is dat medewerkers met een verstandelijke beperking van zorgorganisatie Maasveld bij de bijeenkomst in Maastricht voor het gebak zullen zorgen. En bij de bijeenkomst in Helmond zal wethouder Nathalie van der Zanden aanwezig zijn.

Maar natuurlijk kun je je ook al voor een Netwerkbijeenkomst in een andere provincie aanmelden. Neem daarvoor een kijkje in onze agenda. En voor alle bijeenkomsten geldt: aanmelden kan hier.

Hopelijk tot in het nieuwe jaar! We wensen iedereen een hele fijne kerst en natuurlijk een mooie jaarwisseling. Tot 2017!

Afbeeldingsresultaat voor oliebollen