Overzicht aangeboden Prokkelstages

Het is bijna Prokkelweek! Veel bedrijven zijn nog op zoek naar Prokkelstagiairs. Misschien staat jouw ideale Prokkelstage er wel tussen? Reageer dan snel!

Er worden veel stages aangeboden door cateringbedrijf Sodexo, maar ook als je niet in de catering wil stagelopen zijn er voldoende mogelijkheden.

Hierbij een overzicht van alle aangeboden Prokkelstages (en kijk voor het meest actuele aanbod ook op onze stagekaart):

Ik bied een Prokkelstage aan:

Landelijk

 • Sodexo biedt ook dit jaar weer op vele plekken in het land een Prokkelstage aan. Sodexo verzorgt de catering bij grote bedrijven als Samsung, Mercedes-Benz, Achmea, Rabobank en Bacardi Nederland. Lijkt het jou leuk om daar bij te helpen? Klik hier voor een overzicht van de Prokkelstages bij Sodexo. Misschien ook wel bij jou in de buurt!
 • Ook bij Resto VanHarte kun je terecht voor een Prokkelstage. In Alkmaar worden op 5 en 6 juni 2 stageplaatsen aangeboden. En ook in Almere wordt een stageplaats aangeboden, op donderdag 7 juni. En in Utrecht kun je terecht op dinsdag 5 juni. Je mag bij Resto VanHarte helpen bij de voorbereidingen van de maaltijd. En je mag helpen met het opdekken, uitserveren en afruimen.
 • Bij Resto VanHarte in Enschede zijn er Prokkelstages op twee locaties: bij Resto VanHarte Enschede de Roef is een stage in de keuken of in de bediening (op 5 juni). En ook bij Resto VanHarte Enschede Stadsveld kun je meelopen in de keuken of in de bediening (op 7 juni).
 • UWV organiseert lokale Prokkelstages. Wil jij een dagje stage lopen bij een UWV bij jou in de buurt? Dat kan tijdens de Prokkelweek! Je kunt stage lopen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Amsterdam, Eindhoven, Breda, Den Haag, Groningen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht en Venlo.

Drenthe

 • De Zorgboer Drenthe in Spier is een zorgboerderij in een prachtige, bosrijke, rustige omgeving met weinig externe prikkels. Zij bieden allerlei leuke werkzaamheden aan in de Prokkelweek (op 4, 5, 6 en 7 juni).

Overijssel

 • Saxion Hogeschool in Enschede nodigt je uit om als razende reporter mensen te interviewen op de hogeschool. Je mag filmen en foto’s maken.

Gelderland

 • 2Switch in Arnhem is een kringloopbedrijf. Ook zij bieden in de Prokkelweek een Prokkelstage aan.

Noord-Brabant

 • Stichting Leystromen in Rijen biedt op woensdag 6 of donderdag 7 juni een Prokkelstage aan. Leystromen is een woonstichting en jij mag een dagje meekijken binnen het team Financiën.

Zeeland

 • Poetsbedrijf S.A.V. uit Goes nodigt je uit om mee te werken aan het schoonmaken en reinigen van voertuigen en het opknappen van fietsen. Dit kan op 4, 5 en 8 juni.
 • Theetuin Koewacht heeft stageplaatsen op 5, 6, 7 en 8 juni. De theetuin wordt bezocht door fietsers en wandelaars. Jij mag ze thee en koffie brengen en helpen met taart en lekkers. Ook mag je de dieren verzorgen.
 • Welzijn Middelburg heeft een Prokkelstage op woensdag 6 juni. Je maakt kennis met de directeur, je mag het gebouw bekijken en meelunchen. Daarna ga je mee naar knutselclub Atlantis voor basisschoolkinderen.