Prokkel internationaal

Woensdag 26 september organiseerde Stichting Prokkel samen met kenniscentrum Vilans in Utrecht een bijeenkomst voor internationale geïnteresseerden. Landelijk projectleider Marian Geling vertelde iets over Stichting Prokkel en over de Prokkelweek en vervolgens werd er gebrainstormd over de organisatie van de Prokkelweek in het buitenland.

Eén Tsjechische bezoeker was zo enthousiast dat hij zelf Prokkelactiviteiten wil gaan organiseren in zijn thuisstad. En hij komt waarschijnlijk maandag 3 juni naar Nederland en gaat meedoen aan de ProkkelSterrenslag.

Na afloop van deze informatieve middag werd er heerlijk nageborreld bij Zizo, een eetcafé/atelier waar mensen met een arbeidsbeperking werken.

Het was voor alle aanwezigen een geslaagde en inspirerende middag die veel stof tot nadenken gaf. Wie weet verspreidt de Prokkelweek zich binnenkort over het hele continent…!

Voor de bijeenkomst is een Engelstalige PowerPoint-presentatie in elkaar gezet. Deze is hier terug te vinden. Hierin vind je meer informatie over alles wat de stichting doet en hoopt te bereiken. Daarnaast is er een filmpje gemaakt. Deze vind je op het YouTube kanaal Prokkelweek: klik hier