Prokkel netwerkbijeenkomsten 2019 – alle plaatsen bekend!

Alle plaatsen zijn bekend waar in januari een Prokkel netwerkbijeenkomst plaatsvindt! Tussen woensdag 9 en vrijdag 25 januari 2019 zijn we in elke provincie te gast bij een gemeente en organiseren daar een netwerkbijeenkomst. Er zal steeds een vertegenwoordiger van het college (burgemeester/wethouders) aanwezig zijn om een welkomstwoord te houden.

Eerder hadden we al zeven locaties bekendgemaakt en nu zijn ook de resterende vijf bekend (Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant en Overijssel):

  • In de provincie Noord-Holland zijn we te gast bij de gemeente Amstelveen. Dit is op dinsdagmiddag 15 januari. Wethouder Marijn van Ballegooijen zal hierbij aanwezig zijn. De locatie is Museum Jan van der Togt.
  • Op woensdag 16 januari in Flevoland de bijeenkomst in het stadhuis van Lelystad, waar wethouder Nelly den Os bij aanwezig is.
  • In de provincie Utrecht mogen we – ook op woensdag 16 januari – gebruik maken van het stadhuis van Amersfoort. Wethouder Menno Tigelaar woont deze bijeenkomst bij.
  • Op donderdag 24 januari zijn we in Waalwijk voor de netwerkbijeenkomst voor de provincie Noord-Brabant. De bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis. De gemeente Waalwijk wordt hier vertegenwoordigd door wethouder Eric Daendels.
  • En tot slot… de provincie Overijssel! In Enschede sluiten we de reeks netwerkbijeenkomsten af, eveneens in het stadhuis. Deze bijeenkomst is op vrijdag 25 januari en hierbij is wethouder Niels van den Berg aanwezig.

De Prokkel netwerkbijeenkomst is een inspirerende opmaat naar de Prokkelweek. Tijdens de bijeenkomst wordt een presentatie gehouden over de Prokkelweek, met praktische tips en handreikingen. Vervolgens staat de vraag centraal hoe je de Prokkelweek kunt laten aansluiten bij jouw doelen (als persoon of organisatie). Je gaat hierover met elkaar in gesprek. Hieruit ontstaan vaak mooie ideeën en samenwerkingsrelaties.

Hieronder een overzicht van alle bijeenkomsten.
Klik hier om je voor een bijeenkomst aan te melden.

P.S. Voor Noord-Holland zijn locatie en tijdstip voor 2020 ook al bekend!

Je kunt ook anderen uitnodigen (bijvoorbeeld via onze Facebook events) om zich aan te melden voor de bijeenkomst. Mensen met wie jij bijvoorbeeld een Prokkel zou willen organiseren of voor wie de Prokkelweek ook interessant kan zijn. Bijvoorbeeld collega’s, buren, medewerkers van bedrijven, scholen, gemeenten, zorginstellingen, wijkteams, etc. Dan kun je tijdens de bijeenkomst al concrete ideeën uitwerken. En voor mensen met een verstandelijke beperking is de bijeenkomst ook zeer interessant. Mocht je dus mensen met een verstandelijke beperking willen aanmelden om mee te gaan: zij zijn van harte welkom.

Meer informatie?
Zie onze agenda voor meer informatie per bijeenkomst.