Prokkel netwerkbijeenkomsten 2019 – Drenthe, Groningen en Zeeland

Er zijn inmiddels vijf locaties en tijdstippen van Prokkel netwerkbijeenkomsten bekend. Na Gelderland en Limburg zijn nu ook Drenthe, Groningen en Zeeland bekend.

Groningen is op donderdag 17 januari. ’s Ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur is er een netwerkbijeenkomst bij de gemeente Midden-Groningen, locatie Slochteren. Wethouder Jan Jakob Boersma houdt het welkomstwoord.

Vrijdag 18 januari tussen 10.00 en 12.00 uur zijn we in de gemeente Meppel, in het stadhuis. Hier doet wethouder Henk ten Hulscher het openingspraatje. Op woensdag 23 januari is de netwerkbijeenkomst voor de provincie Zeeland, deze zal plaatsvinden in het stadskantoor van de gemeente Middelburg, van 10.00 tot 12.00 uur. Hierbij zal wethouder Cees Lodder aanwezig zijn om de deelnemers welkom te heten.

De Prokkel netwerkbijeenkomst is een opmaat naar de Prokkelweek. De bijeenkomst bestaat uit een interactieve brainstormsessie waar alle ruimte is om met elkaar te netwerken en ideeën en (Prokkel)ervaringen uit te wisselen. Al regelmatig heeft dit tot samenwerkingen geleid richting de Prokkelweek.

Voor wie is zo’n bijeenkomst geschikt? Eigenlijk voor allerlei mensen:  medewerkers van zorginstellingen, ondernemers, medewerkers van wijkteams, gemeenteambtenaren, medewerkers uit het onderwijs, particulieren, overige belangstellenden… het kan allemaal.

Maar ook de inbreng van de ervaringsdeskundigheid van mensen met een verstandelijke beperking is van toegevoegde waarde! Het is dus zeker een goed idee om hen mee te nemen.

Kom je ook?
Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Overzicht van de bijeenkomsten die tot nu toe bekend zijn:

We zijn druk bezig met de overige provincies, houd de site goed in de gaten!

Aanmelden: klik hier
Uitnodigen: nodig vooral ook anderen uit. Bijvoorbeeld via Facebook.