Prokkel netwerkbijeenkomsten 2019 – Gelderland en Limburg

Van maandag 3 tot en met 9 juni 2019 vindt de Prokkelweek weer plaats! Net als voorgaande jaren zullen in aanloop naar deze week twaalf netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd. Deze bijeenkomsten vinden plaats in januari, in elke provincie één.

De eerste twee locaties zijn inmiddels bekend. Op woensdag 9 juni vindt er in Gelderland een netwerkbijeenkomst plaats in het provinciehuis in Arnhem. Op donderdag 24 januari komen we voor de provincie Limburg naar de gemeente Nederweert, die afgelopen juni nog in de race was voor een Gouden Prokkel. En nu zal het gemeentehuis van Nederweert haar deuren openen voor een Prokkel netwerkbijeenkomst.

De Prokkel netwerkbijeenkomst is een opmaat naar de Prokkelweek. De bijeenkomst bestaat uit een interactieve brainstormsessie waar alle ruimte is om met elkaar te netwerken en ideeën en (Prokkel)ervaringen uit te wisselen. Al regelmatig heeft dit tot samenwerkingen geleid richting de Prokkelweek.

Voor wie is zo’n bijeenkomst geschikt? Eigenlijk voor allerlei mensen:  medewerkers van zorginstellingen, ondernemers, medewerkers van wijkteams, gemeenteambtenaren, medewerkers uit het onderwijs, particulieren, overige belangstellenden… het kan allemaal.

Maar ook de inbreng van de ervaringsdeskundigheid van mensen met een verstandelijke beperking is van toegevoegde waarde! Het is dus zeker een goed idee om hen mee te nemen.

Kom je ook?
Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Overzicht van de bijeenkomsten die tot nu toe bekend zijn:

Aanmelden: klik hier
Uitnodigen: nodig vooral ook anderen uit. Bijvoorbeeld via Facebook.