#Prokkelenverbindt (3)

Wil je ook iets doen met mensen met een verstandelijke beperking of zien wat zíj doen? Kijk dan eens onder #Prokkelenverbindt, op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Je vindt daar de meest inspirerende voorbeelden, zoals bijvoorbeeld deze van Estinea, Aveleijn en de Hartekamp Groep:

  • Persoonlijk begeleider Luka (bij Estinea) schreef een indrukwekkende blog waarin ze beschrijft wat corona voor impact heeft op cliënten, hun familie en haar werk. “Van ver-van-mijn bedshow tot grote nachtmerrie”. De blog is te lezen op de site van Estinea: https://www.estinea.nl/blog-luka-doppen.aspx
  • Bij Havezathe Heeckeren (Aveleijn) hebben cliënten zelf linten gemaakt om op te hangen bij woonlocaties voor ouderen en bij ziekenhuizen. Op de linten staat de tekst: ‘Hou vol! We denken aan jullie’.
  • Een mooie opfleuractie bij de Hartekamp Groep. Medewerkers bakken pizza’s voor de cliënten en brengen ze bij ze thuis. Hoe? De medewerkers leggen de pizza onder het balkon in een mandje en de cliënten trekken het mandje met een touw naar boven. Dat het ze mag smaken!

Deel je verhalen ook op social media (met #Prokkelenverbindt) en vergeet niet om lid te worden van onze Prokkelenverbindt LinkdedIn groep waar wij al deze voorbeelden verzamelen:
https://www.linkedin.com/groups/1906563/

#Prokkelenverbindt