Prokkels in de spotlight: 325 Prokkels aangemeld

Met nog 10 dagen te gaan voor de Prokkelweek staat de teller nu op 325 Prokkels! Prachtig om te zien wat voor bijzondere ontmoetingen er staan te gebeuren.
Prokkel 325

We horen van veel mensen dat zij hun Prokkel nog moeten aanmelden op de website. Doe dat snel, want dan kunnen we je nog op tijd het promotiepakketje versturen.

 

Prokkel aanmelden

 

 

Een paar inspirerende voorbeelden op een rijtje:

– Leerlingen van VSO De Keerking organiseren en begeleiden een ochtend 4 daagse voor de peuters van Kern Kinderopvang. De leerlingen zorgen onderweg voor wat drinken/koekje, stempelkaart, muziek en op de laatste dag een medaille.

– In de wijk Beijum in Groningen is het de hele week Prokkelfeest. Cliënten van De Zijlen gaan samen met wijkbewoners een natuurwandeling maken, Tai Chi’en en samen koken.

– Medewerkers van Nuon gaan samen met kinderen met een verstandelijke beperking een dagje naar het strand. Met een gevulde picknickmand, vliegers, schepjes en emmers gaan ze samen met de trein naar Zandvoort voor een leuke middag op het strand.

– Ook gemeenten Prokkelen graag mee. Gemeente Groningen biedt 5 Prokkelstages aan en de wethouder Kokke van Tilburg speelt het Doe je mee? spel met leden van Onderling Sterk.