Prokkelstages – vraag en aanbod

Donderdag 7 juni is dit jaar uitgeroepen tot Nationale Prokkelstagedag. En ook op andere dagen in de Prokkelweek vinden er stages plaats. Mensen met een verstandelijke beperking lopen een dag stage bij een bedrijf, om zo te proeven aan de arbeidswereld. En ook voor het stagebedrijf is een erg leerzame ervaring.

Hieronder een overzicht van mensen die op zoek zijn naar een stageplaats. En de bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair. Of neem een kijkje op onze stage landkaart.

Ik wil op Prokkelstage:

  • Cees uit Schijndel wil graag meelopen in een distributiecentrum. Of met dieren werken. Ook zou hij het leuk vinden om met mensen te werken (ouderenzorg).
  • Rob uit Venlo wil graag bij een ICT- of programmeerbedrijf stage lopen.
  • Henk uit Wezep wil graag een dag meedraaien bij een voetbalclub, of meelopen met een directeur van een groot bedrijf.

Kun jij deze mensen aan een stageplaats helpen? Neem dan contact op met ons via info@prokkel.nl.

 

Ik bied een Prokkelstage aan:

  • Sodexo biedt ook dit jaar weer op vele plekken in het land een Prokkelstage aan. Sodexo verzorgt de catering bij grote bedrijven. Lijkt het jou leuk om daar bij te helpen? Klik hier voor een overzicht van de Prokkelstages bij Sodexo. Misschien ook wel bij jou in de buurt!
  • Ook bij Resto VanHarte kun je terecht voor een Prokkelstage. In Alkmaar worden op 5 en 6 juni twee stageplaatsen aangeboden. Je mag helpen bij de voorbereidingen van de maaltijd. En je mag helpen met het opdekken, uitserveren en afruimen.
  • De Eerste en Tweede Kamer in Den Haag heeft ook weer een Prokkelstage, op 7 juni.  Je kunt stage lopen bij een politieke partij of bij een van de ondersteunende diensten. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus wees er snel bij!
  • De Raad van State in Den Haag biedt op 7 juni vijf stageplaatsen aan, bij de volgende afdelingen: reproductie, bodedienst, postkamer, archief en technische dienst.
  • Poetsbedrijf S.A.V. uit Goes nodigt je uit om mee te werken aan het schoonmaken en reinigen van voertuigen en het opknappen van fietsen. Dit kan op 4, 5 en 8 juni.
  • Theetuin Koewacht (Zeeland) heeft stageplaatsen op 5, 6, 7 en 8 juni. De theetuin wordt bezocht door fietsers en wandelaars. Jij mag ze thee en koffie brengen en helpen met taart en lekkers. Ook mag je de dieren verzorgen.

Kijk bij de Prokkelstages zelf met wie je contact op kunt nemen. Of stuur een mail naar info@prokkel.nl.

Stageplaats vervuld? Top! Laat het ons weten, dan passen wij het aan op de site.

Ook op zoek naar een stageplaats? Of wil je een stage aanbieden? Meld hem dan aan via https://www.prokkel.nl/aanmelden/.