Aftellen ProkkelSterrenslag: nog 60 dagen!

Nog maar 60 dagen en dan is het zo ver. Het aftellen naar de Prokkelweek is begonnen! En zoals je weet is op maandag 6 juni de landelijke aftrap met de ProkkelSterrenslag. Heb jij er ook al zin in?

Teams gezocht
Op de website van Fonds verstandelijk gehandicapten kun je je team aanmelden als je nog een bedrijf of organisatie zoekt om samen mee te sporten en die jou wilt sponsoren. Verschillende bedrijven en organisaties zoals Nuon, Coöperatie DELA, diverse gemeenten, UWV, Restart, CMS houden deze website nauwlettend in de gaten… Dus meld snel je team aan!

Aanmelden
Heb je een vijftal gevormd, maar nog geen bedrijf gevonden die jou wilt sponsoren? Mail dan je teamfoto naar sterrenslag@prokkel.nl. Wij zorgen er dan voor dat hij op de website van Fonds verstandelijk gehandicapten komt te staan. En koppelen je aan een bedrijf. Je kunt ons ook bellen via 06-27057594 of 06-24677783.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de dag zoals de tijden, kosten of de teamsamenstelling klik dan hier. Je kunt ons ook altijd mailen via sterrenslag@prokkel.nl of bellen via 06-27057594 of 06-24677783.

ProkkelSterrenslag - Nog 60 dagen