ProkkelSterrenslag: ook o.a. de Speldies en de Buijsjes gaan de strijd aan

Ook de volgende 8 teams gaan de strijd aan op maandag 4 juni! Parc Spelderholt doet mee met 3 teams: 2x met Restart en 1x met Hollander Techniek. Reinaerde Werkspecht doet met zowel het dagcentrum als de bakkerij mee. En daarnaast hebben we een gemengd De Zijlen-NOVO team (samen met buurtbewoners), een team van Lunet Zorg en een team van Humanitas DMH.

Doe je ook mee? De ProkkelSterrenslag is ook voor (VSO) scholen, woonvoorzieningen, SterkTeams, zorginstellingen etc. En natuurlijk ook bedrijven! Want een aantal teams hieronder zoekt nog bedrijven die met ze mee wil doen.

Ga snel naar www.prokkelsterrenslag.nl en meld je aan!

De nieuwe teams stellen zich voor:

Speldie Restar (2 teams)
Wij zijn van Parc Spelderholt uit Beekbergen. Wij doen dit jaar met veel enthousiasme mee aan de ProkkelSterrenslag.

We hebben contact gelegd met Restart. Zij leveren 5 mensen voor dit team en wij komen met 5 mensen: samen zijn we met 10. Restart gaat dit team ook sponsoren.

De benodigde teamleden en het geld is al binnen dus wij zijn er zeker bij op deze leuke en gezellige dag!

Ons motto is: ‘Heerlijk samen bewegen’

Speldie Hollander Techniek (alias: De Snelle Jelle’s) 
Wij zijn van Parc Spelderholt uit Beekbergen en doen mee samen met Hollander Techniek. Dit jaar doen wij gezellig mee met de ProkkelSterrenslag. Natuurlijk hebben wij hier heel veel zin in!

De benodigde teamleden en het geld is al binnen dus wij zijn er zeker bij op deze leuke en gezellige dag!

Ons motto is: ‘Bewegen, lachen en plezier’

Werkspecht Maarssen (2 teams: dagcentrum en bakkerij)
Wij zijn van dagcentrum en bakkerij de Werkspecht (Reinaerde) in Maarssen. Wij willen graag met zowel het dagcentrum als de bakkerij met 5 mensen meedoen aan de ProkkelSterrenslag. Om mee te doen hebben we teams van 10 nodig.

We hebben voor beide teams nog 5 mensen nodig om het team compleet te maken. We gaan het liefst met een bedrijf of organisatie uit Maarssen. Ben je een bedrijf, organisatie of van de gemeente en wil je met ons mee én ook de € 500,- doneren? Mail dan naar werkspecht@reinaerde.nl en t.a.v. Elmar

De Groningse leeuwen
Wij zijn de Groningse leeuwen.

Wij wonen in de wijk Lewenborg in Groningen. Jaarlijks organiseren we met het wij-team, begeleiders en bewoners van de Zijlen en NOVO, buurtgenoten, kerkvrijwilligers van de Damsterboordgemeente en ons buurtcentrum het Dok, diverse activiteiten in de Prokkelweek. Nu hebben wij erg veel zin om samen met de Roergangers, een team dat al gesponsord is door Gasterra, met een tweede team af te reizen naar Utrecht. Dit team bestaat uit bewoners van De Zijlen en NOVO en buurtgenoten uit de wijk. Lijkt het jullie ook leuk om mee te gaan, we horen het graag.

Zou u ons motto: “Prokkelen doen we dichtbij huis, maar met de ProkkelSterrenslag graag ver weg” mee willen helpen waar maken? Dat kan door ons te sponsoren. En ook als het jullie lijkt om mee te gaan, van harte welkom. Laat het ons weten. Namens de bewoners en alle andere vrijwilligers, alvast veel dank, veel groeten van Lizette Gemmink, kluzet@live.nl.

De Buijsjes!
Wij zijn allemaal cliënten van de Johannes Buijslaan (Lunet zorg) in Eindhoven. En werken allemaal ergens anders. We willen mee doen omdat we graag actief zijn en in beweging willen zijn. Ook vinden we het gezellig om met anderen mensen contact te maken en te leren kennen. En wat voor ons belangrijk is, is dat we in ons eigen tempo mee kunnen doen en zo ervaring op kunnen doen!

Welk bedrijf  of organisatie sluit zich aan bij ons team en komt met ons sporten? Het liefst uit de buurt van Eindhoven. Je kunt ons team ook sponsoren.

Ons motto is: ‘JEL JEL JEL we hebben een beperking maar we zijn wel snel!! JEL JEL JEL de Buijsjes winnen wel!!’

De Vattiematties
Wij hebben vorig jaar met veel plezier meegedaan aan de ProkkelSterrenslag en ja…..dat willen we dit jaar ook weer heel graag. Wij wonen en werken bij Humanitas-DMH in Amersfoort.

Welk bedrijf uit Amersfoort wil met ons mee? En wil ons ook sponsoren? We vinden het leuk jullie van te voren een keer te ontmoeten, veel groeten van Tineke, Vincent, Ronald, Jan en Daniel.

 

Doe ook mee!

Meld je aan als zorginstelling:

1. Meld je aan met dit aanmeldformulier

2. Wij zetten jouw teampagina op https://prokkelsterrenslag.nl/teams

3. Deel jullie teampagina met je netwerk, laat zien dat je meedoet met Prokkelsterrenslag en haal geld op om Prokkel mogelijk te maken!

Team aanmelden ►

 

Deelnemen als bedrijf/sponsor:

1. Ga naar de teampagina van Prokkelsterrenslag en kies het team waar je de Prokkelsterrenslag mee wilt spelen.

2. ‘Doneer’ 500 euro deelnemerskosten per factuur aan dit team

3. Neem contact op met de teamcaptain van jouw gekozen team en bereid je samen voor op de Prokkelsterrenslag!

Zoek een team ►

 

Heb je vragen?

Wil je je individueel aanmelden of heb je vragen, stuur dan een mailtje naar sterrenslag@prokkel.nl.