ProkkelSterrenslag: wie gaat er met ons mee?

Ben je ook zo benieuwd naar hoe de dag van Simone eruit ziet? Of waarom Björn zo vrolijk wordt van sporten?
Wil je eens ervaren hoe het is om te bewegen, lachen en samen te werken met mensen met een verstandelijke beperking?
En heb je zin in een vrolijk en sportief teamuitje?
Beleef het op de ProkkelSterrenslag! Op deze sportdag maak je op een laagdrempelige manier kennis met mensen met een verstandelijke beperking.

Deze topteams zoeken nog vijf mensen van bedrijven of organisaties die willen sponsoren en met ze mee willen gaan naar de ProkkelSterrenslag!

  • Estinea Achterhoek: deze gezellige groep uit de Achterhoek gaat al jarenlang naar de ProkkelSterrenslag. Wie gaat er dit jaar met ze mee?
  • Estinea Team Samen Sterk Twente: Team Samen Sterk Twente wil de meerwaarde laten zien van ervaringen delen, op het gebied van herstel en omgaan met beperkingen en laten zien dat je samen veel kunt bereiken en samen nog sterker wordt! Ze zijn ontzettend gemotiveerd om mee te doen.
  • Humanitas DMH Ede: Vorig jaar heeft dit team ook meegedaan met de ProkkelSterrenslag, en heel veel plezier gehad. Welk bedrijf of maatschappelijke organisatie gaat er met ze mee? Het is fijn als het uit de omgeving zelf is, want deze groep vindt het leuk om elkaar erna nog een keer gedag te zeggen. Maar iedereen is welkom.
  • LFB Haarlem: De LFB, de landelijke vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, wil dit jaar graag weer meedoen. Wie komt er uit de omgeving Haarlem en wil met deze enthousiaste groep sporten?
  • Parc Spelderholt (Beekbergen): Deze groep van vijf jongeren studeert aan de Academie Spelderholt. De sponsor hoeft niet uit de omgeving te komen. Deze jongeren komen namelijk ook uit het hele land!

Enthousiast geworden? Stuur een mail naar renee@prokkel.nl, of bel ons op 06-24677785.