Prokkelvlog 2020 (18 november): bij Prokkel gebeurt altijd wat

Ja, bij Prokkel gebeurt altijd iets.

Dit is de vlog van woensdag 18 november. Horen jullie achter mij dit piepje? Wij waren hier vanochtend om 8.30 uur, alle voorbereidingen voor de Prokkel Meetup van vandaag. En wat gebeurt er? Om 9.03 uur komt er iemand door deze deur naar binnen en gaat het alarm af. En niet zo zacht als nu, maar knal- en knalhard.

Wat te doen? Om 9.15 uur moesten wij jullie ontvangen. Dus wat hebben we gedaan: hup, alles in de auto gegooid, trrrrrrrrr, hup, met twee auto’s naar mijn huis gereden. Ondertussen mijn man gebeld: “HELLUP, wij moeten de Meetup hosten. Kun jij alles klaarzetten?” Vier verschillende plekken in huis waar we allemaal met een laptop en verbinding de Prokkel Meetup konden hosten. 9.35 uur: Robin was als eerste klaar, die kon gelukkig als host jullie allemaal gaan ontvangen, daarna wij en… volgens mij heeft bijna niemand er wat van gemerkt.

Bij Prokkel gebeurt altijd wat.
Wij gaan morgen natuurlijk niet vanuit hier hosten, we gaan gewoon weer heerlijk naar mijn eigen huis om daar de Prokkel Meetup van de donderdag te doen. Tot morgen! Doeeeeg.