Prokkelweek 2019 – wil jij je ervaringen en verhalen delen?

Heb jij dit jaar mooie ervaringen opgedaan in de Prokkelweek en wil je die graag delen? Of misschien is er wel een journalist langs geweest en heeft die een artikel geschreven over jouw Prokkel?

Graag verzamelen wij alle Prokkelervaringen en verhalen van dit jaar. Dat kan bijvoorbeeld een zelfgeschreven verslag zijn van jouw Prokkelstage of bijvoorbeeld een krantenknipsel of online artikel over de Prokkel waar jij aan hebt meegedaan of die jij hebt georganiseerd. Of misschien is er zelfs een filmpje gemaakt?

Heb jij een verslag, artikel of filmpje voor ons, stuur het naar info@prokkel.nl en dan plaatsen wij het bij de Prokkel. En misschien ook wel op onze social media als je dat goed vindt! Zo hebben wij op ons YouTube-kanaal een afspeellijst met Prokkelfilmpjes van 2019 en het zou wel leuk zijn als jouw filmpje daar ook tussen staat. En op onze Facebookpagina is een filmpje ook altijd leuk.

Foto’s
Natuurlijk mag je ook foto’s naar ons sturen via info@prokkel.nl! Ook deze kunnen we bij jouw Prokkel plaatsen. Bovendien zijn we een jaarbericht aan het maken waarin we terugblikken op het afgelopen Prokkeljaar. Hierin is veel ruimte voor foto’s, dus als je mooie foto’s hebt zouden we die graag ontvangen! Het is hierbij belangrijk dat de foto’s een goede resolutie hebben en dat er van betrokken personen toestemming is voor publicatie.