Ruime donatie van Start People

We zijn super blij en erg verrast met deze geweldige donatie van Start People. Gelokt naar het kantoor, met als verrassing een cheque ter waarde van € 6000,-. In het kader van het eindejaarsgeschenk doneert Start People een bedrag aan Prokkel.

usg prokkel
Start People: “Werk creëert waarde voor iedereen, zeggen we bij Start People. Wat we daarmee bedoelen: werk zorgt ervoor dat je jezelf verder ontwikkelt. In een baan kom je nieuwe mensen tegen, doe je nieuwe ervaringen op, word je geprikkeld en uitgedaagd. Kortom, werk helpt je om verder te komen in het leven.

Dit geldt voor iedereen: van een jonge schoolverlaters tot een ervaren leidinggevende, van een afgestudeerde Young professional tot iemand met afstand tot de arbeidsmarkt. Zoals mensen met een verstandelijke beperking. Ook voor hen is het belangrijk werkervaring op te doen, in welke vorm dan ook. 

Om die reden doneren wij dit jaar in het kader van ons eindejaarsgeschenk een bedrag aan Stichting Prokkel. Deze stichting brengt mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking bij elkaar. Voor ons is de stichting geen onbekende: USG Restart, dat deel uitmaakt van Start People, zet zich namelijk al een aantal jaren in voor Stichting Prokkel. Zo is USG Restart betrokken bij onder andere de Prokkelstagedag, waarbij mensen met een verstandelijke beperking één dag stage kunnen lopen bij een bedrijf.”

Prokkel USG