Stage lopen op één van de grootste festivals van Nederland met DJ Darkraver

Het was een droom die uitkwam voor Johan Vos: een dag meelopen met DJ Darkraver tijdens het festival Airforce in Enschede. De ontmoeting tussen Johan en Steve (Darkraver) vond plaats naar aanleiding van de Prokkelweek. Participatiecoach Annemarie Tijink dacht: ‘nooit geschoten is altijd mis’, en kwam via via in contact met Steve. Gelukkig voor Johan en Annemarie was Steve direct enthousiast en kon de ontmoeting geregeld worden. Het festival Airforce werd het toneel waarop Johan mocht verschijnen! 

(bron: Estinea)

Op 4 augustus was het dan zo ver. Johan en Annemarie werden als ware gasten onthaald en meegenomen in de geweldige sfeer van het festival. Hieronder lees je het verslag van Annemarie en Johan en vind je tevens een videoverslag die Annemarie heeft gemaakt.

 

Verslag Johan en Annemarie

“Op 4 augustus om 13.30 werden we opgehaald door een taxi om een dagje stage te lopen bij het festival Airforce! We stonden op de gastenlijst van Steve Sweet, the Darkraver! Het was een prachtige dag met een stralende zon. Het festival heeft een mooie mix van allerlei muziekstijlen: oldschool, hardstyle en nog veel meer vette beats van nu. De sfeer op het festival was geweldig en wij gingen helemaal op in het moment!

Na het terrein te hebben gecheckt, onze planning te hebben doorgenomen en onze eerste drankjes gingen we richting Radar. Dit was het podium waar The Darkraver ging draaien. Daar kwam hij dan eindelijk, de held van de dag; The Darkraver!  We werden begroet en hij kwam in actie!

Het was zover: time to party!

We stonden samen met the Darkraver op het podium. Dit was echt helemaal gaaf en we merkten hoe het is als je een DJ bent. Het is alsof je de koning bent van het moment. Dansen, springen en losgaan op de mix die The Darkraver samen met DJ Ruthless draaide. Een en al plezier, lol en vooral keiharde beats!

Na de set was het tijd voor het interview met Steve! Hij nam alle tijd voor ons en we konden alles vragen. Van vragen over zijn privé leven, tot over zijn favoriete feest tot zijn uitstapjes richting andere muziekstijlen; Steve beantwoordde het allemaal! Hierna gaven we hem het cadeau: een grote fles Bacardi waar hij zo dol op is. Daarna hebben we samen nog mega spontane foto’s gemaakt.

We mochten backstage blijven en kwamen zo nog meer grote namen uit de house/dance wereld tegen. We wisten niet wat ons overkwam! DJ Paul Elstak nam alle tijd voor een gesprek en een foto. Daarna hebben we ook Nosferatu, Ruthless en Angerfist ontmoet en ook zij hadden tijd voor een leuke foto. Backstage werden wij voorzien van drankjes en als echte special guests behandeld. Alles was tot in de puntjes geregeld. Dit was super! We leken wel sterren van de dag.

Ook zeer bijzonder en waardevol was dat we voor de schermen op het festivalterrein heel veel respect, ruimte en aanspraak kregen van de festivalgangers. Met hen gingen we ook helemaal uit ons dak. Dit maakte dat we nog meer genoten dan we al deden en we hadden de tijd van ons leven! Om 22.30 uur gingen we vol energie en prachtige herinneringen naar huis.

Al met al was deze Prokkel onvergetelijk en hebben we The Darkraver bedankt voor deze unieke kans! Ook bedanken wij Rodi Cetinkaya van Boss Management (management Darkraver) en Mathijs van Abbe van Capitol Fast Bookings (bookings agency Darkraver) voor hun medewerking en de kans die zij geboden hebben dit mee te maken.”

Johan Vos en Annemarie Tijink