Terugkijken op de Prokkelweek en alvast de data van volgend jaar

We kijken met een goed gevoel terug op de Prokkelweek. Overal in het land vonden er prikkelende ontmoetingen plaats, waarvan we veel voorbij hebben zien komen op de social media. Veel mensen vragen ons al naar de data van de Prokkelweek van 2019. En die zijn bekend: ook volgend jaar is het weer in de eerste week van juni:

De Prokkelweek is in 2019 van maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. Zet ‘m alvast in je agenda!

Maar eerst kijken we graag nog even terug op 2018. Heb je een leuk verslag, mail het ons (info@prokkel.nl) en wij zetten ‘m graag op de site en in onze nieuwsbrief. Heb je een krantenknipsel of misschien wel een aantal mooie foto’s? Ook die mag je ons mailen en dan voegen we het toe aan je Prokkel. En als je een leuk filmpje hebt, dan delen we die ook graag op Facebook en Twitter!

Ook voor ons jaarbericht zijn we op zoek naar leuke foto’s. In het jaarbericht blikken we terug op het afgelopen Prokkeljaar, zowel in woord als beeld. Heb jij leuke Prokkelfoto’s, van goede kwaliteit, en mogen wij die rechtenvrij gebruiken, stuur ons dan een mailtje, info@prokkel.nl. Ook vinden wij het belangrijk dat er toestemming is van de personen die op de foto’s staan.

Daarnaast is er in het jaarbericht ruimte voor mooie verhalen. Hoe is je Prokkel(stage) verlopen? Zijn er vervolgafspraken gemaakt om elkaar vaker te ontmoeten? Etcetera. Wij delen graag de ervaringen die je hebt opgedaan in de Prokkelweek.