Vacature Projectmedewerker

Stichting Prokkel barst uit z’n voegen! Door de succesvolle campagne rondom de inclusieve stembureaus krijgen we nog meer aanvragen binnen van bedrijven en organisaties. Daarom zoeken we per direct iemand voor drie maanden als projectmedewerker samen met ons aan de slag gaat met het voorbereiden en organiseren van de Prokkelweek die van 5 tot en met 12 juni zal plaatsvinden.

Bij stichting Prokkel vinden we het belangrijk dat de één miljoen mensen in Nederland met een (licht) verstandelijke beperking gewoon mee kunnen doen in de maatschappij. Dat ze een bijdrage kunnen leveren aan belangrijke zaken, zoals stemmen, en dat mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten. Een Prokkel is dan ook een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Om dit te realiseren organiseren we jaarrond projecten. De inclusieve campagne is er één van en heeft heel veel media-aandacht gekregen, waardoor mensen ons nog meer weten te vinden. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan dit mooie maatschappelijke doel. De Prokkelweek is een week waarin door het gehele land activiteiten zijn waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten. Ook is er de ProkkelSterrenslag: een dag waarop teams sportief bezig zijn.

Concreet: heb je 20 uur per week beschikbaar? Ben je iemand die goed kan organiseren? Fijn! Bellen, mailen, bijhouden van wat er is gedaan én wat er nog moet gebeuren. Dat is wat we vooral doen. Elkaar inspireren, zien waar kansen liggen, opvolgen van vragen, het hoort er allemaal bij. Ons team bestaat uit een projectleider (Marian), communicatiemedewerker (Robin) en we krijgen ondersteuning vanuit een aantal vrijwilligers en ZZPers. We werken vanuit kantoor in Apeldoorn, op maandag, dinsdag en donderdag.

Wil je reageren of meer weten? Stuur een berichtje via Linkedin of mail naar marian@prokkel.nl.