Wilt u in januari gastheer zijn van een Prokkel Netwerkbijeenkomst?

Om deelname aan de Prokkelweek te stimuleren organiseren we aan het begin van het jaar in elke provincie een zogenaamde Netwerkbijeenkomst. Belangstellenden kunnen hier kennis maken met het laagdrempelige karakter van de Prokkelweek en andere geïnteresseerden ontmoeten waarmee ze eventueel activiteiten in de Prokkelweek kunnen organiseren. Voor de eerstvolgende Netwerkbijeenkomsten, die gehouden zullen worden in januari 2018 zijn wij voor elke provincie op zoek naar een locatie, bij voorkeur in een gemeentehuis. Wilt u graag onze gastheer zijn?

Bij met name de gemeente- en provinciehuizen blijken de Netwerkbijeenkomsten een succesformule. Dit komt mede doordat de gastorganisatie neutraal is én de bijeenkomst zelf ook bekend heeft gemaakt binnen haar eigen netwerk. In 2017 waren er Netwerkbijeenkomsten in het gemeentehuis van: Arnhem, Goes, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hoogeveen, Lelystad, Raalte en Zeist.

Deelnemers Netwerkbijeenkomsten

We proberen een zo gevarieerd mogelijk publiek te trekken; mensen vanuit zorginstellingen, scholen, welzijnsinstellingen, mensen met een verstandelijke beperking, ondernemers: iedereen is welkom. De combinatie tussen al deze doelgroepen werkt goed en we krijgen veel positieve reacties over de bijeenkomsten, wat weer leidt tot veel activiteiten in de Prokkelweek. En het Creatiespel dat gespeeld wordt, draagt daar ook aan bij.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd om een Prokkel Netwerkbijeenkomst te ontvangen? Dat is mooi! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@prokkel.nl. En wie weet wordt u dan de gastheer van de Netwerkbijeenkomst van uw eigen provincie.