Bernardusschool Den Haag op Prokkelstage

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar van de prokkelstagedag voor de kinderen van de Bernardusschool (VSO) in Den Haag gaan dit jaar maar liefst 47 leerlingen stage lopen tijdens de Prokkelstagedag op 4 juni.
 
De bedrijven en organisaties die we hiervoor benaderden reageerden meteen heel enthousiast.
 
Groepjes van 2 tot 7 leerlingen gaan een dag meewerken in het ziekenhuis MCH Westeinde (in de huishoudelijke dienst, het restaurant en de postkamer), op het Ministeries van Infrastructuur en Milieu en van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties, treinen onderhouden bij NedTrain, een dag aan auto’s sleutelen bij Garage Van Asch. De gymdocent helpen bij buurtschool ’t Palet, helpen bij Bloemenhuis De Narcis (inclusief een bezoek aan de bloemenveiling), de koeien van het land halen en eten geven bij boerderij Dijkshoorn in Maaland, assisteren bij de manege het Paardendal in Waddinxveen, helpen bij de catering bij de Gemeente Den Haag, of in de bediening bij Brownies & downieS. Het is een geweldige kans voor 47 jongeren om die bedrijven van binnen te zien en een dag mee te helpen!
 
De leerlingen zijn zich volop aan het voorbereiden. De Prokkelstagedag wordt afgesloten met een feestelijke BBQ op de Bernardusschool.

Jaar2015
Datum04-06-2015
LocatieBernardusschool Den Haag
AdresTheo Mann Bouwmeesterlaan 63, 2597 GV Den Haag
Contactpersoon
E-mail
Telefoon