Cello actief in de Prokkelweek van 2024

Cello is als partner van stichting Prokkel uiteraard actief in de Prokkelweek.
En daarom staan er in die week meerdere activiteiten op het programma bij Cello, namelijk:

  • Een paar ervaringsdeskundigen van Cello doen op 10 juni mee met de ProkkelSterrenslag. Zij zullen samen met het UWV gaan strijden tegen andere teams. Een van deze andere teams is HandicapNL. Noortje, ook een van onze ervaringsdeskundigen, zal vanuit dat team samen met haar Prokkelmaatje René meedoen.
  • Op 13 juni zullen een aantal van onze ervaringsdeskundigen meedoen met meerdere Prokkelstages. Zo gaat er een groepje naar Rotterdam om mee te kijken met de NS. Ook gaan er een paar ervaringsdeskundigen naar Amsterdam en Nijmegen om het UWV te bezoeken. In Den Haag worden de Eerste Kamer, het ministerie van Binnenlandse Zaken en een ICT-afdeling bezocht. De ervaringsdeskundigen kijken uit naar deze Prokkelstages. Het is niet de eerste keer dat wij hier aan meedoen. De vorige keren werden deze stages als erg leuk, interessant en leerzaam ervaren. We zijn benieuwd naar wat we dit jaar allemaal zullen gaan zien en doen! Dit jaar zal ook het Mediateam van Cello mee gaan doen, zij brengen een bezoek aan de NTR in Hilversum.
  • Daarnaast is er op 13 juni een rondleiding in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, waar wij als Cello aan mee gaan doen, samen met leden van Onderling Sterk Brabant.

Ook doet Cello dit jaar mee aan de verkiezingscampagne van stichting Prokkel.
Op 6 juni zijn er vrijwilligers als Prokkelduo actief op een inclusief stembureau, in de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, Den Bosch, Meierijstad en Vught.

Informatie

LocatieDatum

15 jun 2024

Contactpersoon


e-mail:
tel: