Estinea actief tijdens Prokkelweek 2021

Activiteiten Estinea:

  1. Op 10 juni organiseert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een BeleidsProkkel over ervaringen met werken. Ervaringsdeskundigen van Estinea helpen bij het voorbereiden en organiseren van deze BeleidsProkkel.
  2. Op 10 juni organiseert de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een BeleidsProkkel over het VN-verdrag Handicap. Een bewoner van Estinea gaat samen met een beleidsmedewerker inclusiviteit van de gemeente Aalten meedoen aan deze BeleidsProkkel. Ook doet een bewoner van Estinea mee samen met een medewerker van de gemeente Oude IJsselstreek.
  3. Verder zijn medewerkers en bewoners van Estinea actief aan de wandel via het Prokkel-ommetje, natuurlijk ook tijdens de Prokkelweek. Een mooie manier om samen in beweging te blijven. Stichting Prokkel verloot elke week prijzen onder de deelnemers. Partners van stichting Prokkel stellen prijzen beschikbaar. Estinea deed dit bij de verloting van maandag 31 mei.
  4. Estinea ervaringsdeskundige Tom mag op 10 juni een interview houden met directeur Hans Martijn Ostendorp van voetbalclub De Graafschap. Estinea heeft dit georganiseerd.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 25 Full Partners, waar Estinea er één van is.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: