Hartekamp Groep actief tijdens Prokkelweek 2021

De Hartekamp Groep is al jaren partner van stichting Prokkel. 

Bij de Hartekamp Groep prokkelen we het hele jaar door. Door de coronamaatregelen waren activiteiten langere tijd moeilijk te organiseren, maar er gebeurt gelukkig weer steeds meer. De visclub is bijvoorbeeld weer van start gegaan. Bewoners van de Hartekamp Groep en vrijwilligers hebben veel plezier tijdens hun vis-uitjes. Er wordt ook weer veel samen gesport.

Dit jaar zijn medewerkers en bewoners van de Hartekamp Groep actief aan de wandel via het Prokkel-ommetje, natuurlijk ook tijdens de Prokkelweek. Een mooie manier om samen in beweging te blijven. Stichting Prokkel verloot elke week prijzen onder de deelnemers. Partners van stichting Prokkel stellen prijzen beschikbaar. Een cliënt van de Hartekamp Groep was al eens de trotse winnaar!

Voor het najaar staan er een aantal prokkel-activiteiten in de planning, omdat we dan hopelijk weer meer met elkaar op pad kunnen en we graag live-ontmoetingen willen organiseren.

Over de Hartekamp Groep:
Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking van 0 tot 100 jaar. Én voor degenen die de zorg en verantwoordelijkheid voor hen dragen. Met elkaar vinden we de beste balans tussen willen en kunnen. Iedereen is bij ons welkom voor begeleiding, behandeling en zorg. Hoe jong of oud, hoe krachtig of kwetsbaar je ook bent. Wij ondersteunen je in elke levensfase en in elke leefsituatie. Liefdevol, respectvol, positief en deskundig.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 25 Full Partners, waar de Hartekamp Groep er één van is.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: