Prokkel-MBO ontmoetingen

Vanaf donderdag 15 april maken mbo-studenten en ervaringsdeskundigen op een bijzondere manier met elkaar kennis.

Eerstejaarsstudenten van het Deltion College organiseren al jaren een activiteit in de Prokkelweek. Zo kunnen zij kennismaken met de leefwereld van mensen met een verstandelijke beperking. Vanwege corona kan dat nu niet. Maar wat kun je dan wel? Bijvoorbeeld studenten online kennis laten maken met ervaringsdeskundigen. En dat is wat er gaat gebeuren! Vanaf donderdag 15 april beginnen de Prokkel-MBO ontmoetingen. Een mooi initiatief!

Ervaringsdeskundigen van zorgorganisaties Amarant, Aveleijn, Cello, Cordaan, Dichterbij, Estinea, Ons Tweede Thuis, ORO, Severinus, Zuidwester en belangenvereniging LFB hebben zich ervoor aangemeld.
Natascha van Zaanen (docent Maatschappelijke Zorg Deltion College): “Wat ik mooi vind is dat we al jaren Prokkelen. En dat we het nu omzetten naar een online Prokkel. Denken in mogelijkheden!”

Team SAM, van Aveleijn doet met zes ervaringsdeskundigen mee. Ja…..zij hadden al eerder contact met het Deltion College. Dus hoe mooi is dat dit contact op deze manier een vervolg krijgt. Zo zie je – heel concreet – hoe #Prokkelenverbindt werkt. 

 

Informatie

LocatieDatum

15 apr 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: