Prokkelstage bij de gemeente Assen

Anja (van LFB STERKplaats Assen) heeft 1,5 meegelopen in het gemeentehuis in Assen.
Ze heeft dit zelf geregeld, met Marlies van de gemeente Assen. 

Op woensdagochtend 7 juni gingen Anja en Marlies de stage voorbereiden. Ook was er toen een koffiebezoek bij wethouder Jan Broekema.
De echte stage was dan op donderdag 8 juni. Toen liep Anja van 9.00 tot 15.00 uur mee in het gemeentehuis. 

Anja vond het superleuk:

Ik heb 1 en een halve dag gewerkt in het gemeentehuis Assen. Zoals op de foto's te zien hebben wij het erg naar ons zin gehad, woensdag 7 juni en donderdag 8 juni. Wij waren bij wethouder Jan Broekema op de koffie en wij hebben het hier over veiligheid(verkeer) gehad.

Ik had prachtige tekeningen gemaakt over bankjes bij het kanaal. Hoe leuk het zou zijn als er bankjes komen voor mensen die fietsen en als ze uit willen rusten om bijvoorbeeld bootjes te kunnen kijken. Nu staan er bankjes aan de andere kant van het fietspad, dus als je daar zit heb je kans dat er over je voeten wordt heen gereden.

Of er staan bankjes achter het riet van 3 meter hoog, dus hoe dan ook je kunt geen bootje zien. En de kans is nu best groot dat er bankjes komen. Dus wat een bezoek en gesprek wel niet kan doen. Ook het samen werken met Marlies was superleuk, wij hebben nog steeds contact en ze is de opvolger van Jean-Paul Aartsen, maar Marlies en ik hebben binnenkort een afspraak met iris van de eerste 1000 dagen, ik heb nog genoeg te doen hier bij de gemeente Assen.

Informatie

Locatie

Gemeente Assen
Noordersingel 33
9401 JW Assen

Datum

07 jun 2023
t/m
08 jun 2023

Contactpersoon


e-mail:
tel: