Prokkelweek bij Radar in Zuid-Limburg

Radar in Zuid Limburg prokkelt mee.

In Maastricht, in de Prokkelweek en 1 of meerdere dagen daarbuiten gaan maar liefst 9 kantinemedewerkers en 1 medewerker van het Cliëntenweb een Prokkelstage doen in diverse bedrijven of bij ZZP-ers. Wie doen er mee?

Dinsdag 7 juni: Frank gaat helpen bij een speelgoedwinkel van Disney, http://www.dionies-toypalace.nl/, in hartje Centrum van Maastricht. Lindsay gaat bij een speciale taartenbakker https://treacleandspice.nl/ en Angelique assisteert Sandra van https://salonbertine.nl/.

Woensdag 8 juni: Chantal gaat naar een patisserie om daar nog meer te leren over allerlei lekkernijen https://www.noblesse-maastricht.nl/. Celinda gaat helpen in dierenwinkel Dogside Amby https://www.facebook.com/dogsideamby/ en Kirsten gaat een dagje naar onze collega's in de zorg, helpen in de bakkerij van Koraal Maasveld: https://bit.ly/3x9qpRD.

Vrijdag 10 juni: Diana gaat een middag helpen in de grote winkel in tweedehandse spullen, https://www.kringloopzuid.nl/. Raoul gaat de handen uit de mouwen steken in een winkel van https://www.kruidvat.nl/.

Op dinsdag 16 juni gaat Alain een dag op pad, met de auto, samen met een van onze onderhouds- en servicemedewerkers. Wanneer het precies gaat plaatsvinden weten we nog niet, er staan nog 2 Prokkelstages te wachten op Alicia en Mariska. Alicia zal op het gebied van gelaatsverzorging een kijkje nemen bij een schoonheidsspecialiste en Mariska hoopt nog de bevestiging te krijgen voor een stage bij een dierenarts.

Informatie

Locatie

Radar Maastricht
Randwycksingel 135
6229 EG Maastricht

Datum

07 jun 2022
t/m
16 jun 2022

Contactpersoon

Jane Piets-Hardenberg
e-mail: j.hardenberg@radar.org
tel: 06-52521018