Samen bewegen, Plezier en Verbinding – GOL Lelystad

GOL Lelystad, een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking in Lelystad, organiseert op vrijdag 14 juni in samenwerking met Toms Creek en De Werfsjob de 13de editie van de Prokkeldag.

Op initiatief van GOL Lelystad, bundelen de organisaties hun krachten Humanitas, Toms Creek, Triade Vitree en Challenge Up van stichting Welzijn Lelystad presenteren ze een nieuwe vorm van de Prokkelactiviteit.

De activiteit vindt plaats tijdens de Landelijke Prokkelweek (10 t/m 15 juni) bij Toms Creek, Uilenweg 2C in Lelystad. Vissen, boogschieten, waterfietsen en touwtrekken voor mensen met een beperking

Onder leiding van de medewerkers van Toms Creek en Toms Beach & Surf zullen tweetallen op vrijdag 14 juni verschillende activiteiten gaan doen: vissen, boogschieten, waterfietsen en touwtrekken.

Elk tweetal bestaat uit een persoon met een beperking – cliënten van De Werfsjob en Triade Vitree – en een persoon zonder beperking.
De personen met een beperking zullen ondersteund worden door mensen van Humanitas en jongeren van Challenge Up.

Dit maakt de Prokkeldag 2024 tot een verbindende samenwerking tussen verschillende maatschappelijk betrokken organisaties in Lelystad.
Ook zal de forelvangst door een groep voorbereid worden voor de lunch / barbecue.
De organiserende partijen kijken uit naar een mooie dag, waaraan ook de wethouder een bezoek zal brengen.

Informatie

Locatie

Stichting GOL
Uilenweg 2
8245AB Lelystad

Datum

14 jun 2024

Contactpersoon

Sebastiaan van Hoegee
e-mail: info@gol-lelystad.nl
tel: 0320-230828