Wandelen met een ex-topsporter in Enschede

Met oud en nieuw hebben alle bewoners van Estinea een nieuwjaarskaart gekregen. Niet zomaar een nieuwjaarskaart, maar een kaart waarop ze aan konden geven waar zij graag op Prokkelstage zouden willen gaan. 

De Prokkelwerkgroep van Estinea was druk met het vervullen van al die Prokkelstages. Dat deden ze niet alleen. Andere medewerkers van Estinea werkten mee. Want ja, vele handen maken licht werk. En hoe fijn is het je eigen netwerk in te zetten om een Prokkelstage te realiseren. 

Er werden allerlei stages geregeld.

Zo had Vincent van Team Samen Sterk Twente op woensdag 7 juni zijn Prokkel.
Het was een heel bijzondere ontmoeting.
Hij heeft oud-volleyballer Lonneke Sloetjes ontmoet! Hoe gaaf!
Zij heeft meegedaan aan het WK en de Olympische Spelen en heeft een beweegbureau in de Achterhoek. Ze ondersteunt bewegen/sporten voor mensen.

Lonneke vond het heel leuk en was zelfs een beetje verbaasd dat Vincent al best veel over haar weet.
Vincent had de vragen namelijk voorbereid, zoals: 'Wat heb je nodig om een topsporter te zijn en aan de top te blijven?' 'Wat doe je en wat laat je?'

Samen hebben ze een wandeling rondom het Rutbeek gedaan en kwamen de vragen aan bod. Ze hebben elkaar beter leren kennen en kwamen erachter dat het hebben van autisme ook topsport is!!

Vincent heeft er een mooie vlog van gemaakt samen met Lonneke. Bekijk de vlog hieronder! Hierin introduceert Vincent zichzelf en heeft een boeiend videogesprek met Lonneke: 
Klik hier

Op en top verbinding, waarin twee bijzondere mensen elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en samen in beweging zijn.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2023

Contactpersoon


e-mail:
tel: